Our social:

Tuesday, November 15, 2011

peringatan dimusim hujan

kena hati hati sekarang ni...bukan setakat dijalanraya je...kat rumah pun kena hati2 juga....

pastikan semua plug ke modem dicabut termasuk line telefon...kang tak pasal2 kena beli modem baru...bila time cenggini...nak online pun susah...

untuk negeri2 yang dijangka banjir tu...harap2 semua dapat bersabar ye...aku pun pernah kena banjir ni ...aku tau perasaan korang...

ok bai...melaka nak hujan ni...

8 comments :

  1. pernah kena sekali modem kena sambar petir. sib baik bleh tukar dkt TM ... he33

    ReplyDelete
  2. lunch tadi depan opis aku banjir dekat separuh tayar.teringat sebelum ni air sungai gombak naik deras pastu area titiwangsa banjir gilak. Geli betul kalo banjir sebab air tikus mengalir!

    ReplyDelete
  3. salam ziarh bro.....
    Rumah -rumah penhuni yang baik
    Semoga Ceria dan senyum selalu

    ReplyDelete
  4. kalau time kecik2.. suka banjir.. kalau hujan.. selalu doa dlm hati supaya hujan banyak2.. main air org lain rs sejuk.. kite raser panas.. 2 jam pun xpe berendam.. tp skrg.. bila dh besar.. time hujan takut.. sebab bila banjir.. banjirnye besar.. dasyat.. beze banjir dulu ngn banjir skrg..

    ReplyDelete
  5. @wachak

    kalau ada warranty lagi...bule laa...

    ReplyDelete
  6. @kech hidayah

    mukan air tikus je...mcm2 air...mcm2 bau ada....ekeke

    ReplyDelete
  7. @LadyBird

    yela...dulu2 mana tau takut...tau suka je kan...ekeke

    ReplyDelete

komeng