Our social:

Wednesday, November 9, 2011

kejam!!! baby kena kurung


baby kena kurung...yelahh...baby lagi...mana nak pergi?walaupun ada kereta tapi tak bule jalan jauh2...ekeke

14 comments :

  1. kereta ni boleh round2 dalam rumah je

    ReplyDelete
  2. hahahha,ceyyt tengok tajuk ingtkan dah nak emosi bagai dah

    ReplyDelete
  3. aku dh stenbai text nak 'ceramah' si pengurung baby tuh..hahaha...

    ReplyDelete
  4. keta yg pink tu baby girl yg itam tu baby boy kan kan kan ... :P

    ReplyDelete
  5. @wachak takkan la kete pink tu baby boy kot wachak..hahaha..nanti tak jadi imam muda tapi jadi ustaz not so easy pulok...

    ReplyDelete
  6. haha baru ingat berita sensasi tadiiii

    ReplyDelete
  7. @- GC -

    klu bawak g soping2 pun ok kot...

    ReplyDelete
  8. @Cik SHiNJU

    ko memang terer bab2 ceramah ni....ekeke

    ReplyDelete
  9. @wachak

    @kech hidayah

    ekeke...korang salah...bila beli mmg cadangnya camtu tapi yg ni terbalik...mana dan je aku masuk kan... sian ustaz kn pakai pink...ekeke

    ReplyDelete
  10. ayoo x boleh keluar x boleh keluar. ronda dalam rumah je la tu.ekeke :P

    ReplyDelete

komeng