Our social:

Wednesday, November 30, 2011

jangan paksa baby tido

7 comments :

  1. Hahaha... comelnya! Anak ko ke? Jgn paksa dia tido, biar la dia main lelama sket...

    ReplyDelete
  2. Mario.. ade sorg ustaz tu kan.. die ada taska.. time anak jagaan beliau tidur.. beliau psg yaasin atau surah2 dari al-Quran.. ibu bapoa budak2 tu cakap.. anak mereka asyik ngaji je kat rumah.. ngaji ape yg mereka dgr time tidur tu.. seolah2 menghafaz.. anak saudara lady pun mcm tu.. empat tahun tp boleh tegur mak lady ngaji.. mcm tahu2 je die di mana salah..

    ReplyDelete
  3. @Jo Qusary

    aa aa anak aku...hehe golek2 dlm buai bila kn paksa tido...

    ReplyDelete
  4. @LadyBird

    thanks lady...akan cuba praktikkan...

    ReplyDelete
  5. Salam..

    Ya Allah, Mario ada anak ye... mati2 Kak Nida ingatkan Mario masih belum kahwin@student..hehe.

    Sebijik macam anak Kak Nida masa kecik2 dulu.

    ReplyDelete
  6. @Nida

    hehe...takpe takpe...ramai yg anggap camtu...

    ReplyDelete
  7. cak! "apa ni paksa2 tido,orang nak main la" hahaha :p kan dah muncul kepala dia macam tu.hehe

    ReplyDelete

komeng