Our social:

Sunday, October 9, 2011

tukar ke template mesra SEO

perghh...sejibik mcm yus dgn chaon punya...betul2 mesra SEO...ekeke

terima kasih yus kerana memberi template ni pada aku dan kawan2...jasamu tak dpt dibalas dgn wang ringgit...

cuma aku tukar ke 3 column sebab saje nak test...

10 comments :

  1. sidebar dekat sebelah kanan ni besau kan ckit lagi bro. x muat shoutmix tu. nampak ganjil bila terkeluar dari border

    ReplyDelete
  2. semua boleh ejas mcm biasa. aku cuma tambah sikit2 je pon. tapi takat ni Alhamdulillah klu nak main keyword tu boleh carik makan lagi la.. haaha..

    Tapi ko kena ejas code kat meta tag tu.. yg penting description dgn keywords. Author pon tuka jgk la, id aku tu rapidrnc.. hahhahha..

    ReplyDelete
  3. @yusenze

    aku tak tau nak adjust...ekeke biar jela...

    ReplyDelete
  4. @Mario kene ejas tu meta tag.. kat situ antara kunci dia. ko masukkan keywords sikit pon ok dah. paling ok dlm 5-6 keywords.

    cth : info terkini, berita sensasi, cerita panas, gosip, cerita politik

    yg aku tgh try masukkan no-follow label sbb susah nak indeks google. aku xguna kat naluri ini sbb aku try kat blog lain.

    ReplyDelete
  5. @yusenze
    ok la...aku ubah sikit2...masukkn meta tag tu...ntah betul ntah tak betul...aku hentam sajalah...ekeke

    ReplyDelete
  6. wehhh camne korang komen @mario @yusenze ni?

    ReplyDelete
  7. eh.ingat salah masuk rumah tadi. rupanya dah tukar template. hehe. cerah sikit dari rumah lama :)

    ReplyDelete
  8. @kech hidayah

    klu ko bukak n3 penuh...ada reply to comment...tekan situ...nanti aku buat totu...

    ReplyDelete
  9. @fiezah91

    errr...thanks to yus yg buat template ni...ekeke

    ReplyDelete

komeng