Our social:

Friday, October 14, 2011

senyum

bukan nak bagi lirik lagu senyum malique ft najwa tu...walaupun lagu tu best tp sebab tak jumpa video youtube lagu tu...malas pulak aku nak embed yang orang lain nyanyi...
hari ni aku tersenyum sebab esok pes time nak pegi kursus photography... tapi yang aku pergi ni terus ke intermediate... basic tak pernah pergi pun....ekeke so aku rasa aku yang paling blur sekali esok...kena nyuruk2 kat belakang ni...
esok, kalau ada gambar2 yang aku shoot tu cantik2, aku kongsi dgn korang eh...kalau cantik lah...klu tak cantik...aku simpan je la...hahha
dah dua hari tak update...memang aku busy dan sebenarnya aku pun dah malas dah nak tulis2 walaupun kadang2 rasa mcm nak tulis macam2...
ok la...nak siap2 g solat...

ps:template ni dah siap2 baca lagi...mcmana nak adjust eh supaya baca lg tu hilang...

14 comments :

komeng