Our social:

Friday, October 14, 2011

senyum

bukan nak bagi lirik lagu senyum malique ft najwa tu...walaupun lagu tu best tp sebab tak jumpa video youtube lagu tu...malas pulak aku nak embed yang orang lain nyanyi...
hari ni aku tersenyum sebab esok pes time nak pegi kursus photography... tapi yang aku pergi ni terus ke intermediate... basic tak pernah pergi pun....ekeke so aku rasa aku yang paling blur sekali esok...kena nyuruk2 kat belakang ni...
esok, kalau ada gambar2 yang aku shoot tu cantik2, aku kongsi dgn korang eh...kalau cantik lah...klu tak cantik...aku simpan je la...hahha
dah dua hari tak update...memang aku busy dan sebenarnya aku pun dah malas dah nak tulis2 walaupun kadang2 rasa mcm nak tulis macam2...
ok la...nak siap2 g solat...

ps:template ni dah siap2 baca lagi...mcmana nak adjust eh supaya baca lg tu hilang...

14 comments :

  1. terbaiklah bro, nanti boleh la kongsi ilmu tu .. good luck

    ReplyDelete
  2. ecah pun minat photog neh.kalo ade rezeki ase nk blja gk.nnti kongsi2 la bro kt sini.huhuh


    bby2 sihat ke?

    ReplyDelete
  3. @grOundnUt

    insyaAllah...nnt aku cuba kongsi2...hehe

    ReplyDelete
  4. senyum,,
    sifat semula jadi saya :D

    ReplyDelete
  5. wah... jels..jeles sebab tak dapat gi kursus foto...hehe

    ReplyDelete
  6. @ecah mashuri
    pasti akan kongsi2...dont worry

    baby alhamdulillah sihat

    ReplyDelete
  7. @Nida

    hehe...sis punya gambar lg byk cantik2...tak yah g kurusus...

    ReplyDelete

komeng