Our social:

Monday, October 3, 2011

kenapa nuffnang susah nak bagi cek?

semenjak duamenjak ni semakin ramai yang merungut dgn nuffnang yang dikatakan susah benau nak bagi cek... dengan alasan fraud click... aku tak tau la mende tu tapi cek aku on de way...hehee tak sampai seratus pun tapi yg ini adalah cek terakhir yang aku tunggu...so...lepas ni aku dah bule relek2 tak pyh update semata2 nak tunjuk kat nn yg aku masih aktif...ekeke mcm tu pulak eh...tp aritu masa aku lama tak update selamba badak dia tukarkan status aku ordinary...lps aku udate...dua minggu lebih baru dapat balik gelihati...aku tak kisah sebenarnya...masalahnya...aku tgh tunggu cek...so...amat perlukan status gelihati tu...skrg klu nn nak bagi aku apa status pun aku tak kisah sgt le...ekeke

anyway...bukan tu yang aku nak citer...aku just nak ckp...semenjak aku kurang beronline ni...aku memang agak sibuk...dgn baby twin aku...dgn photography yang sampai sekarang aku msh blur lagi...nak belajar kena ada cikgu...klu setakat baca2 ni mmg tak bule...confirm!

minggu depan aku join 'kurusus' hdr... ntahapamende ni, aku pun tak tau...aku saje join kawan aku semata2 nak cari network .....klau berkira sangat camana nak cari kawan...ye dak? ada menda bule dpt percuma...ada mende mmg kena kluar duit... faham?

macamana dgn korang ek...aku tgk ramai gak yang jarang2 online...tapi sekali dia online terus buat giveaway...dak ni mcm senang tapi mcm susah jugak...ekeke. aku aritu mcm berdetik jugak nak buat GA ni ...tapi sebab aku sibuk sangat tak jadi pulak...tgklah nnt cek tu sampai...terbukak ke hati aku nak buat...korang doakan lah...doakan lah...ekeke

aku nak tulis panjang2 ni...sila sambung baca...

aritu aku ada ckp aku amik gambar org kawin kan...aku ingat nak tepekkn gambar yg aku amik tp bila fikir2 balik...rasa mcm tak bule pulak...sebab mcm tak hormat dgn pengantin tu...lainlah klu gambar aku pun ada sama...kan...?yela...manalah tau dia tak suka ke gambau dia kita bg org lain tengok...lainlah klu aku ni kawan dia kan? so...lps ni klu amik gambau...kena mintak kebenaran dulu dr pengantin....bulan depan ada lagi majlis yg akan aku amik...so...korang tunggu eh...nnt aku ingat...aku tulis basic2 photography pulak...untuk aku dan untuk korang2 yg mcm aku lah...yg dah pro tu...pakat2 tambah mana yg salah...dan terkurang k...

eh...tiba2 teringat...n3 aku yg lama2...kalau baca-baca balik...byk jugak yg best2...ekeke nanti aku ingat nak repostlah...tapi bagi tajuk lain...amacam?korang setuju tak?


ingat nak tulis pjg2...tapi tiba2 rasa tak sabar nak tekan publish post...ekeke

13 comments :

  1. la.. mario photographer rupe2nye.. :D..
    lady br tahu.. suke2.. letaklah gambar yer..

    p/s : mario dah brp kali dpt cek drp nuffnang?

    ReplyDelete
  2. yana dah kena dah haritu.. sedey btoi.. lanih dah kurang nak berblog.. mood pembawak lagi ni..

    ReplyDelete
  3. wow!haibat sekarang main shoot pengantin plak....kalau tak keberatan uplaod la pic photshoot kamu tu yer..^^

    ReplyDelete
  4. aku bab nufnang ni x bape amik port sangat... pasang je.. duit dari 2010 sampai la ni RM 1.60 je..ha3

    cop cop cop ko dapat baby twin? seyes kah??

    ReplyDelete
  5. Tingin gak nak tgk hasil fotografi majlis owg kawen tu weh...mintak la izin ngn dorg...

    sementara tu ko snap photo twin bebanyak..aku suke tgk..comel...

    ReplyDelete
  6. skang ni blogger tumbuh bagaikan cendawan mmg nuffnang jadi berkira sikit..
    dari dulu nak beli DSLR ni tapi budget utk tu belum ada lg..huhu

    ReplyDelete
  7. budak baik mmg jarang buat entri...hehheheheOctober 4, 2011 at 8:08 PM

    hahahha...eh..gedix la pakcik rio na..lucu je aku baca entri ni..heheh...weh..nxt time tunjuk la gambar...nak tgk hasil tangan kau rio.. :)

    ReplyDelete
  8. pakcik kayo bulan ni ... ha33

    ReplyDelete
  9. buat ler GA Mario.. akak support tapi dengan syarat kena bagi akak menang ler..hahahahaha.

    ReplyDelete
  10. dh bape byk dpt cek ek..kite sikit gak..sadis!!

    ReplyDelete
  11. Saya mencadangkan pakcik mario tepek gambar pengantin yang diambil bersama pakcik mario!hehehe

    ReplyDelete
  12. tak thu pulak aku..sebab cek kedua aku baru je smpai..
    herm...takut jugak..

    ReplyDelete
  13. xpernah dt duit pon dr benda tu ..
    skrg balance rm0.25 sen hahah .. lawak ke der tol .. ~~

    ReplyDelete

komeng