Our social:

Tuesday, September 6, 2011

Volkswagen "DAS AUTO SHOW" day at Bukit Jalil, 10th to 11th September





gambar ihsan topnews.Klik gambar untuk ke websites das auto show untuk maklumat lanjut tentang pameran ini.

lip lap sekarang iklan "Volkswagen "DAS AUTO SHOW" day at Bukit Jalil, 10th to 11th September" kat blog masing-masing ek... masuk percuma... perghhh Klau ikut websites pameran ni...perghh... kalau nak tengok model2 terbaru Volkswagen boleh lah pergi...kalau aku pergi...setakat tengok jela...ekeke kalau pergi dapat hadiah sebiji... memang laju aku akan pergi...

kalau tengok gambar dan kalau dia suruh aku pilih mana satu aku nak... aku akan pilih model scirocco...tapi kalau dia nak bagi free... apa2 model pun aku amik...ekeke



dulu2 masa bapak kawan aku pakai kete kodok ni...aku senyum je...tapi sekarang kalau kawan aku yang dah jadi bapak tu pakai volkswagen apa2 model pun... memang aku kagum sangat2...kalau tengok dari harga... memang tak mampu la kan...


klik gambar ke websites paultan...banyak lagi gambar2 scirocco ni.

kalau nak tengok model scirocco ni dulu2 camana, bole tengok kat scirocco.org

p/s: status nuffnang aku dah tak gelihati lagi...kenapalah agaknya ek...lambat le cek aku nak sampai...tapikan...nuffnang memang terbaiklah weh...

5 comments :

  1. peh kalo kaler mera mmg ngancam

    ReplyDelete
  2. kalau ada anak kembar kena beli 2 kot.. hahha..

    ReplyDelete
  3. IM tengok gambar aje la... Kancil pun letih membayarnya..

    ReplyDelete
  4. tempat pameran VW tu kat bukit jalil unik ckit. dah mcam iglo dah aku tengok.

    ReplyDelete
  5. macy
    yela...kaler merah cantik gak...merah dunhill... perghhh

    on...
    ekeke...

    IM
    tula...kita2 pakat tengok jela...

    wachak
    ko dah tengok eh...pegila weh...bole tepek gambar byk2 kat blog ko nanti...

    ReplyDelete

komeng