Wednesday, September 14, 2011

Apakah ujian aptitud UPSR?

Aku penah buat entry ini tahun lepas dengan tajuk Ujian Aptitud UPSR dan tahun ini ramai yang tercari-cari. Oleh sebab untuk entry tahun lepas aku sertakan powerpoint taklimat tentang ujian ini yang aku pun download kat mana ntah...ramai yang tak download...mungkin sebab tak boleh atau susah...ntah la...oleh kerana hari ini aku mood baik...aku copy paste taklimat tersebut dan bagi lah para ibubapa baca...apa sebenarnya ujian ini...

bagi aku...ujian ini tak lebih dari ingin melihat kecenderungan anak2 kita... bukan ujian iq tp kecenderungan dan persediaan anak2 kita dalam menghadapi hari2 yang akan mendatang...cewah...ekeke tapi seelok-eloknya baca sendiri...untuk pengetahuan... ianya adalah dr sesi taklimat masa nak perkenalkan ujian aptitude ni... dan lagi aku tak copy semua sebab panjang sangat...aku amik yang penting2 je... kalau nak tau semua...sila download yerr....


seriously...ini yg terbaik aku bule buat...maaf yer
pening ckit sebab ada br tu kan...tu sebab ada perenggan dan aku tak tau camana nak buang...

4 comments:

d_tieah said...

Doakan aku berjaya untuk UPSR ye.. Hope dapat ler 5A.. Hahaha..

ecadwinkyasha said...

ne esok!...serius terkejut ada dkt jadual UPSR adik aku.hehhee

Chaon Cornerz said...

anak bila nak amik upsr rio? hahha..

Mario said...

d_tieah
ok...aku doakan...ekeke

ecadwinkyasha
good luck untuk dia...test ni simple je...agaknya la...ekeke

Chaon Cornerz
heeeee...