Our social:

Sunday, September 4, 2011

tips jumpa bakal mertua masa hariraya

wah...berdebar2 sekarang ni agaknya kalau yang baru pes time nak jumpa bakal mertua ek...hehe kelako kelako...maklumlah...takut gak kan kalo kalo kena rejek...atau kalau2 buat mende2 bodo...atau takut2 tersalah cakap...atau nak panggil makcik terpanggil mak...ekeke

takpe takpe...abang mario ade ni haaa... nak bagi tips bagi hilang darah gemuruh...
aaa...camni...pes sekali masa nak jumpa tu...kena tengok timing gak...maksud aku...kul berapo nak g rumah ehem ehem korang...penting tu...jangan kata tak penting...ekeke

p/s: errr....sebenarnya ini n3 aku tulis masa sebelum raya aritu...cadangnye nak publish masa hariraya...tapi sebab aku sibuk sgt..errr...sibuklah sangat...aku tak abis tulis...tapi tajuk tu macam best je kan...ingat nak sambung balik tapi bila raya dah seminggu ni rasa mcm dah tak relevan je...so...aku harap seme yg dah jumpa bakal mertua tu...harap2nya sukses jela eh... tapi tajuk memang relevan dengan hariraya...tul tak?

6 comments :

  1. Adik lelaki aku pulak lain kes dia... bakal pak mertua dia pulak yg bukan main suka jumpa dia sampai berpelukan2 walaupun baru jumpa sekali sebelum waktu bertunang dulu... saspek lak aku...

    ReplyDelete
  2. kena cool dan ramah kot.. kalo diam jer nnt canggung plak kn..hehe

    ReplyDelete
  3. agak2 aku boleh jadi calon menantu ko tak rio? hahha..

    ReplyDelete
  4. nekmo secomel alam..hahaSeptember 5, 2011 at 12:21 PM

    hehhehe...ada gak entri cegini ye rio..tak terfikir aku...haha.. :p aku xde calon g.. :)

    ReplyDelete
  5. comel jugak seperti nekmo terpikir macy :D

    ReplyDelete

komeng