Our social:

Sunday, September 11, 2011

google atau blog aku yang lembab ni?

korang perasan tak?perasan tak?Aku kadang2 buat jugak entry2 yang main keyword ni... bukan apa...kadang bila dah lama2 asik baca2 blog...layan youtube...bosan jugak kan...so...alang2 ada blog sendiri...nak jugak test power...mesra SEO ke tak blog ko ni...memang seronok kalau kita buat n3 yang ala2 mesra SEO bole celen ngan blog2 yang mesra SEO tu...yang otai2 tu...kira tak kalah jugaklah dengan dorang...walaupun tak banyak...tapi kira ok la ...maklumlah...kalau blog ranking juta2 ni janganlah harap lebih2... kalau dulu2 lepas aku publish , aku akan cek...biasa lepas tak sampai sejam...akan masuk keyword tu dlm enjin pencari... google la tu... sekarang ni...kurang2 dua hari baru masuk...conthnya mcm



hantu bonceng persenda islam
untuk entry hantu bonceng persenda islam...baru arini ada masuk...

mcm tu jugak bila entry Volkswagen "DAS AUTO SHOW" day at Bukit Jalil, 10th to 11th September ...untuk search keyword vw das auto bukit jalil atau volkswagen bukit jalil...lepas 2 hari baru masuk... maknanya...rugi 2 hari jumlah pelawat yg masuk through keyword ni...ekeke

so...apa masalahnya?takde apa masalah...cuma nak bagitau...aku rasa google yg lembab...ekeke

2 comments :

komeng