Our social:

Friday, September 9, 2011

Cinta muka buku by najwa latiff - not my taste

bila dua orang jejaka engsem buat n3 pasal Najwa Latif - Cinta Muka Buku aku rasa aku perlu masuk campur...aritu masa jejaka 1 buat n3 ni, aku malas nak dengar sebab aku tengok tajuk pun dah tau tak best...tapi bila jejaka 2 buat...err... aku rasa ada something yang mencurigakan...so....aku pun cuba dengar... confirm...suku lagu je aku dengar...ekeke memang tak best... tapi tak best bg aku tak semestinya lagu ni tak best...cuma not my taste je...hahha

kalau nak tau lirik dengan link utube lagu ni...g jela blog jejaka engsem 1 dan 2 tu...malas aku nak bagi sebab not my taste...ekeke

ps...tapi respek jugaklah...berani siarkan kat utube...aku ni byk lagu best2...segan nak upload kat utube...haha<----aku tipu...saje nak cover balik sebab kata lagu dia tak best...haha

4 comments :

  1. Kau sama cam aku.. Aku tak suka dengar lagu tu!!! Aku suka Fynn Jamal jek.. Ramai yang kata dia tiru lagu 150 Juta Fynn Jamal.. Ntahlah.. Aku pun belom dengar sampai habis.. Macam kau, suku je dengar.. Hahaha..

    Entry Terbaru : Topup Dan Pek Sim Baru Naik Harga

    ReplyDelete
  2. memang tak best pun..hahahahahhaha

    ReplyDelete
  3. ko mengingatkan aku sesuatu....
    woi.. utang VC bila nak bayar??? hahhaha..

    ReplyDelete

komeng