Our social:

Wednesday, August 17, 2011

entry korang dari mana?

entry kalau bukan dari hati... nmpk sangat tak best... kan...

7 comments :

  1. Betul!!!
    Kalau pun nak copy entry best orang lain, pakai lah pendapat sendiri.. Ye dak???

    ReplyDelete
  2. hahhaha.entri aku mostly dari aktiviti aku.kalo xde aktiviti senyap je la.eh tak jugak.ade aktiviti je memanjang tu sampai malas update blog.hahaha.yang penting, kalo ade gambar baru aku nak update.kalo cakap je rase macam takde bukti.hahaha.bleh macam tu?uncle mario, nak duit raya!

    ReplyDelete
  3. Entri aku dari Tuhan... takde keizinan dari Tuhan utk menulis, takde la entri aku pd aritu...

    ReplyDelete
  4. Bismillah.

    Kalau pun dari sumber yg kita perolehi tapi jika tidak mahu kita sebarkan atau kita sampaikan, taklah jugak kita ada "new entry".

    kan semuanya dari hati yg digerakkan oleh Illahi.

    Wallahua'lam.

    ReplyDelete
  5. entry ade.. bila ade mood...

    kene cr mood dulu~

    ReplyDelete
  6. dari new post. haha

    ok2 sori. ngeee

    ReplyDelete

komeng