Our social:

Saturday, July 23, 2011

Singing Saturday #3



Alhamdulillah...baby boy aku dah keluar hospital...sal tu sebenarnya blog aku lama tak update....masuk hari Ahad minggu lepas...hari Khamis petang baru keluar.Sakit biasa je...batuk...selesema pastu ada lendir/kahak dan jangkit kat paru-paru sikit...doktor kata kena virus... kena buat nebuliser... ala...yang masuk gas untuk dak2 yang kena lelah tu... sian pulak aku tengok...pastu kena sedut kahak tu guna tiub...ramai gak aku tengok dak2 yang kena...sekarang ni memang tgh musim kot so hati2lah nak bawak anak2/adik2/anak2 jiran korang jalan2 ye...

2 comments :

  1. Anak buah aku pernah kena mcm bab ko dulu...smpai kena sedut kahak...

    Skang ni jerebu kan...Moga baby ko cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. Sekarang musim batuk kot, saya pun baru lega je batuk, sebab sebelah ni panas di utara ni, pastu mkn rambutan durian byk lak huhu

    harap2 baby makin sihat2 hendaknya

    ReplyDelete

komeng