Friday, June 17, 2011

Video youtube maharaja lawak minggu 12 jozan (edited)

Aku rasa r2 atau nabil atau kedua2nya atau jambu akan disingkirkan... jozan sepah selamat...

aku tak sabar nak tengok mail lambung gaduh ngan ah cai...mesti kelakar...

kat mana nak tengok????
cenel sini paling cepat...
kat sini lambat sikit

ok...cukup 2 cenel ni sebagai standby untuk malam ni weh...

boikot Astro weh.... tengok kat youtube je sudah...


5 comments

June 17, 2011 at 8:05 PM

haha kesian kat astro kne boikot..:p

June 17, 2011 at 8:30 PM

nabil makin lama macam tak kelakar dan cerita nya panjang...R2 nasib baik sebab masuk balik jerk...jambu awe kurang sikit sebab macam over confident je mereka...sepah best sebab dia lawak kemelayuan bak kata apek...dan Jozan sebab ada mail lambung..heheh dan muka johan yang lawak :)

June 17, 2011 at 9:35 PM

Layan sekali sekala jer. tu pun dekat blog kawan2. Kat rumah x der pasang astrok ... :D

June 18, 2011 at 5:08 PM

x boleh2 final kena layan astro wehh HD tu hehe clear nak tgk muka jep ekeke

June 18, 2011 at 10:22 PM

jozan the best kan??hehehe

Post a Comment