Our social:

Wednesday, June 29, 2011

Valley Of The Wolves Palestine 2011 (English Subs)



kalau ada masa bole tgk citer ni...klu takde masa...bole download...kisah perjuangan rakyat Palestin....

boleh download guna software yg korang tau atau bole download di web keepvid.com atau saveyoutube.com

8 comments :

  1. Aku paling malas kot download ni.. Kalo lagu rajin sikit.. Tu pun jarang dah.. Entahlah,, kenapa semakin hari aku jadi semakin malas.. Ngee :)

    *Kalau pasal rakyat Palestin ni mesti sedih kan??? Dorang ni memang punya semangat kental

    ReplyDelete
  2. nice bro...
    hai,,,saya masih baru lagi nie bro...tadi kat blog sis mimi...sebelum tu kat blog sis ummi...nie saya singgah sini,,,
    maaf bro nak tanya....nuffnang tu pe...?
    banyak la pasang kat blog2 yg bob singgah

    ReplyDelete
  3. donlod guna ares boleh kan?
    tingin gak nak tengok citer nih..
    Macehh :D

    ReplyDelete
  4. cerita ni memihak pada sape?

    ReplyDelete
  5. wow first time aku dpt tahu yg kt utube ada video yg length dia 1 jam lebih

    ReplyDelete
  6. this best bro..
    thanks untuk info..
    aku suke tengok citer macam gini..:D

    ReplyDelete
  7. salam Mario..

    Citer ni ending dia sedih tak.. kalau sedih takmoh tengoklah.. sebab nanti seminggu akak tak henti menangis..kuikuikui

    ReplyDelete

komeng