Wednesday, June 29, 2011

Valley Of The Wolves Palestine 2011 (English Subs)



kalau ada masa bole tgk citer ni...klu takde masa...bole download...kisah perjuangan rakyat Palestin....

boleh download guna software yg korang tau atau bole download di web keepvid.com atau saveyoutube.com

8 comments:

d_tieah said...

Aku paling malas kot download ni.. Kalo lagu rajin sikit.. Tu pun jarang dah.. Entahlah,, kenapa semakin hari aku jadi semakin malas.. Ngee :)

*Kalau pasal rakyat Palestin ni mesti sedih kan??? Dorang ni memang punya semangat kental

BobSkincail said...

nice bro...
hai,,,saya masih baru lagi nie bro...tadi kat blog sis mimi...sebelum tu kat blog sis ummi...nie saya singgah sini,,,
maaf bro nak tanya....nuffnang tu pe...?
banyak la pasang kat blog2 yg bob singgah

Cik SHiNJU said...

donlod guna ares boleh kan?
tingin gak nak tengok citer nih..
Macehh :D

Solehah said...

cerita ni memihak pada sape?

Tauke Budu said...

wow first time aku dpt tahu yg kt utube ada video yg length dia 1 jam lebih

wadud@duad said...

this best bro..
thanks untuk info..
aku suke tengok citer macam gini..:D

sabella mohamad said...

pehh
bez cte ni

Nida said...

salam Mario..

Citer ni ending dia sedih tak.. kalau sedih takmoh tengoklah.. sebab nanti seminggu akak tak henti menangis..kuikuikui