Wednesday, June 29, 2011

Valley Of The Wolves Palestine 2011 (English Subs)



kalau ada masa bole tgk citer ni...klu takde masa...bole download...kisah perjuangan rakyat Palestin....

boleh download guna software yg korang tau atau bole download di web keepvid.com atau saveyoutube.com

8 comments

June 29, 2011 at 9:14 AM

Aku paling malas kot download ni.. Kalo lagu rajin sikit.. Tu pun jarang dah.. Entahlah,, kenapa semakin hari aku jadi semakin malas.. Ngee :)

*Kalau pasal rakyat Palestin ni mesti sedih kan??? Dorang ni memang punya semangat kental

June 29, 2011 at 9:34 AM

nice bro...
hai,,,saya masih baru lagi nie bro...tadi kat blog sis mimi...sebelum tu kat blog sis ummi...nie saya singgah sini,,,
maaf bro nak tanya....nuffnang tu pe...?
banyak la pasang kat blog2 yg bob singgah

June 29, 2011 at 10:48 AM

donlod guna ares boleh kan?
tingin gak nak tengok citer nih..
Macehh :D

June 29, 2011 at 3:13 PM

cerita ni memihak pada sape?

June 29, 2011 at 5:04 PM

wow first time aku dpt tahu yg kt utube ada video yg length dia 1 jam lebih

June 29, 2011 at 8:40 PM

this best bro..
thanks untuk info..
aku suke tengok citer macam gini..:D

June 30, 2011 at 5:22 PM

pehh
bez cte ni

July 2, 2011 at 4:43 AM

salam Mario..

Citer ni ending dia sedih tak.. kalau sedih takmoh tengoklah.. sebab nanti seminggu akak tak henti menangis..kuikuikui

Post a Comment