Thursday, June 2, 2011

perempuan kedekut vs mata duitan

"""sy bukan nak menuduh tapi sekadar bertanya..so jgnlah kutuk sy pulak ok.

camni...sy selalu perhatikan kat ofis sy ni apabila sekumpulan perempuan keluar sarapan pagi bersama dan bila dah selesai makan, masing2 bayar utk diri sendiri saja...namun berlainan dgn lelaki...lelaki biasanya akan belanja rakan2 yg minum bersamanya.

kenapa berbeza ek? adakah lelaki lebih pemurah dr perempuan?"""

aku jumpa kat satu forum...aku just nak tanya...betul ke...? betul ke ada kawan2 lelaki yg nak banje2 ni weh...mehla weh... banje aku weh...aku makan tak byk...

klu bab ore pompuan tu...tak taula aku...aku rasa tak kot...mungkin kebetulan seme tgh sengkek tu...ekeke klu tak mesti sorang akan bayarkan dulu...tak gtu?

korang camana?bukan apa...klu makan ngan korang...bolela aku buat tak tau je lepas makan ...ekeke

ps tajuk n3 takde kena mengena pun...wakaka

10 comments

June 2, 2011 at 3:14 PM

sbb byk utang lalala
pompuan buat bende dia pk dulu
lelaki tak
banje sok2 x de duit baru tpk lalala

June 2, 2011 at 5:42 PM

macam pernah komen je kat sini..tapi tak timbul plak..salah blog kot..ekekeke..^^'

June 2, 2011 at 10:49 PM

betul.. tp ak la kan.. sbb nk time org banje sbb tanak terhutang budi.. klu ak banje ak x kesah.. melainkan kalo org tu insist nk banje.. depends la.. tgk keadaan gak..

June 3, 2011 at 3:23 AM

haha yezza!

thats why la ak suke kuar lepak ngn laki..hehe dr duet wayang ke makan mnum...kdag2 dorag yg bayar...tah ak pon xtaw la nape

yess, myb pompuan ni xbyk income n dpt wet skit an so tggungjwab byak..laki ni slalu ade je cara dorag dapat income/money..dr mane?haa itu yg kite xtaw...kui2

tp kalw kat kolej, if ak mcam baru kuar wet dr atm tu..ak cam xleh la tgk wet byak2..nt ak bayar lunch dorag.hehe happy je rase ble duet da dipecah...yg penting ikhlas

June 3, 2011 at 8:28 AM

perempuan kedekut dengan kawan-kawan tetapi terpaksa tidak dengan suami. lelaki murah hati dengan kawan-kawan tapi terkedekut dengan isteri.

betul dak?

June 3, 2011 at 10:15 AM

Perempuan kedekut..boleh simpan duit..Komen kat sini!

June 3, 2011 at 1:22 PM

ada duit bayarlah sendiri..hahaha

June 3, 2011 at 7:04 PM

setuju dengan Insan Marhaen
kat utagha kalau orang yang kedekut dipanggil mat reput...hehe

June 4, 2011 at 6:31 PM

ish same la macam saya.. saya selalu belanja kwan - kawan saya.. hakhakhak..
amin ~

mudah mudahan satu ari nnt sy akan belanje mereka.

June 6, 2011 at 6:33 AM

kalau skali skala makan bersama xpe la banje..kalau hari2 kuar makan ngn opismet boleh muflis nak banje weh..hahaha...

owg laki sama gak...bayor asing2..

Post a Comment