Sunday, June 26, 2011

manyak manyak sorry

eh...sorryla ek...entry aku banyak yang schedule post je...termasuk yang ini...aku kan dah cakap...bukanya ada masa selalu nak update...so....bila ada masa lapang sikit tu...aku schedule manyak manyak...sal tu kadang2 korang tengok aku update hari2 tp sebenarnya mukan pun...dan pasal tu update aku manyak dari email2 yang aku terima je...hehe n3 kopi pes memang senang saltu otai tak suka...takpela kan...janji apa yang dikongsi tu kurang2 ada manfaat...kadang2 nak bagi kredit masalah sikit sebab kat email dia tak bagi dipetik dari mana... aku harap penulis asal tak kisah la eh...yelah...yang penting klu sesuatu yang baik tu kita sampaikan...pasti balasan yang baik jugak kita dapat... kenapa aku update hari2...ooo... aku sebenarnya...


saje je ....

3 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

dulu Mr Mario rajin update kan..takpe la..buat benda penting dulu...awe kalu tak da masa..nak buat Bank entri pun tak dan..huhu

grOundnUt said...

hehehe..ilek bro...take 5 tulis blogger pon dah kira baekk laa..(walaupun kopi pest...)^^'

wadud@duad said...

xper bro yang penting update musti la harik2.. :D