Our social:

Wednesday, June 1, 2011

Mana pergi kamoo? kamoo? kamoo??...

Barula nak rajin bw...rupa2nya...ramai geng2 lama dah tak aktif...ada lagi teruk delete blog...ada yang just for invited readers je...rasa mcm bosan jugak kan bila kawan2 takde...dah tak mcm dolu dolu...skrg ni camana ek korang bw?ada mcm aku tak dulu dulu? bw pun ada time jgk...best je kan ...skrg ni mcm tak meriah je kan...ke aku yg ketinggalan?ekeke

bila dah lama tak menulis...rasa mcm tak tau nak tulis apa...nak tulis camana...nak tulis guna bahasa apa?errr...maksud aku nak tulis mcm org2 yang matang atau nak taram taram cam biasa?nak guna bahasa bm mcm dak2 sekolah or nak guna bahasa baku mcm budak tak sekolah?

nak tulis pasal politik...errr...yang ada effect kat kitala...mcm...tariff letrik yg dinaikkan....nak ke korang baca?
ke nak tulis pasal baby?errr...mcm blog mak mak pulak nanti...ekeke

rasa mcm nak tulis cam dulu2...tulis ngarut2...tp aku ni...bila tulis cenggitu...klu tak dpt komen rasa mcm tak best...masalhnya blog aku dah tak ramai dtg la...ekeke tu yg malas nak tulis tu...sebab kadang2 komen korang lagi buat aku tergelk dr citer aku tu...

aku ingat nak buat contestla...yelaa...dulu aku penah buat kontes...kalau aku buat...korang nak masuk?korang masukla eh...baru semangat ckit aku nak bw...haha
Idea dah ada...nanti aku buat eh...korang jgn takut...klu aku buat...mcm dulu tu...senang bangat...tak yah susah2...nanti aku siapkan n3 tu yer...

balik ke tajuk n3...mana kamoo kamoo kamooo........mana?hilang mcm tu je...caittt!!

11 comments :

  1. yelah, jarang betul nmpak mario skang nie

    ReplyDelete
  2. buat la kontest... nanti aku balik dari bercuti nie aku join la... hehe

    ReplyDelete
  3. ekekekke.....buat contest cepat mario...

    ReplyDelete
  4. *terasa2 HAHA

    Tktau knapa stuju sgt2 ah
    Dulu ngn skrg lain sgttt
    Sume dh brbeza kn

    Geeeee ^_______^

    Mcm mario gak kot, tktau nak 'bawak' ape dlm pnulisan blog Hoho

    pepun, good luck pepun yg mario buat :)
    p/s: pe cite ah yg settle tu? :P

    ReplyDelete
  5. Setuju sgt2... Dh lme xnmpk member2 yg sllu bw mse mula2 dlu... Mood nk b'blog down skrg. Dah lme sgt x updae blog. Idea pon cam dah kering sgt....

    ReplyDelete
  6. Lizzie Yasmin
    yela...sibuk bangat skang ni...

    Jo Qusary
    ok...ko tak join...siap!!!ekeke

    kech hidayah
    ko pun kena join nnt...

    Husna AOmar
    ok...thanks...errr...adalah...tgh edit gambau2 ni...

    iera
    tula...rasa mcm dah tak tau nak tulis apa ek...

    ReplyDelete
  7. miss ape2 jer...
    ko pun penah ilang jugak kan...ekeke

    ReplyDelete
  8. bro, siyes rindu cam dlu an...kite jadi adek beradek bagai,haha...

    oh act, entry ni mmbuat aku terase nk open balik..bhahaha...
    ak rindu nk bace tulisan merapu ko dlu..hahaha


    eh kem salam anak mu ok ;)

    ReplyDelete
  9. King Of Single / vio
    yelaa...knp korang del blog ek...

    ReplyDelete

komeng