Wednesday, June 1, 2011

Mana pergi kamoo? kamoo? kamoo??...

Barula nak rajin bw...rupa2nya...ramai geng2 lama dah tak aktif...ada lagi teruk delete blog...ada yang just for invited readers je...rasa mcm bosan jugak kan bila kawan2 takde...dah tak mcm dolu dolu...skrg ni camana ek korang bw?ada mcm aku tak dulu dulu? bw pun ada time jgk...best je kan ...skrg ni mcm tak meriah je kan...ke aku yg ketinggalan?ekeke

bila dah lama tak menulis...rasa mcm tak tau nak tulis apa...nak tulis camana...nak tulis guna bahasa apa?errr...maksud aku nak tulis mcm org2 yang matang atau nak taram taram cam biasa?nak guna bahasa bm mcm dak2 sekolah or nak guna bahasa baku mcm budak tak sekolah?

nak tulis pasal politik...errr...yang ada effect kat kitala...mcm...tariff letrik yg dinaikkan....nak ke korang baca?
ke nak tulis pasal baby?errr...mcm blog mak mak pulak nanti...ekeke

rasa mcm nak tulis cam dulu2...tulis ngarut2...tp aku ni...bila tulis cenggitu...klu tak dpt komen rasa mcm tak best...masalhnya blog aku dah tak ramai dtg la...ekeke tu yg malas nak tulis tu...sebab kadang2 komen korang lagi buat aku tergelk dr citer aku tu...

aku ingat nak buat contestla...yelaa...dulu aku penah buat kontes...kalau aku buat...korang nak masuk?korang masukla eh...baru semangat ckit aku nak bw...haha
Idea dah ada...nanti aku buat eh...korang jgn takut...klu aku buat...mcm dulu tu...senang bangat...tak yah susah2...nanti aku siapkan n3 tu yer...

balik ke tajuk n3...mana kamoo kamoo kamooo........mana?hilang mcm tu je...caittt!!

11 comments:

Lizzie Yasmin said...

yelah, jarang betul nmpak mario skang nie

Jo Qusary said...

buat la kontest... nanti aku balik dari bercuti nie aku join la... hehe

kech hidayah said...

ekekekke.....buat contest cepat mario...

Husna AOmar said...

*terasa2 HAHA

Tktau knapa stuju sgt2 ah
Dulu ngn skrg lain sgttt
Sume dh brbeza kn

Geeeee ^_______^

Mcm mario gak kot, tktau nak 'bawak' ape dlm pnulisan blog Hoho

pepun, good luck pepun yg mario buat :)
p/s: pe cite ah yg settle tu? :P

iera said...

Setuju sgt2... Dh lme xnmpk member2 yg sllu bw mse mula2 dlu... Mood nk b'blog down skrg. Dah lme sgt x updae blog. Idea pon cam dah kering sgt....

Mario said...

Lizzie Yasmin
yela...sibuk bangat skang ni...

Jo Qusary
ok...ko tak join...siap!!!ekeke

kech hidayah
ko pun kena join nnt...

Husna AOmar
ok...thanks...errr...adalah...tgh edit gambau2 ni...

iera
tula...rasa mcm dah tak tau nak tulis apa ek...

ape2 jer said...

aku ada je ni ekeke

Mario said...

miss ape2 jer...
ko pun penah ilang jugak kan...ekeke

King Of Single said...

bro, siyes rindu cam dlu an...kite jadi adek beradek bagai,haha...

oh act, entry ni mmbuat aku terase nk open balik..bhahaha...
ak rindu nk bace tulisan merapu ko dlu..hahaha


eh kem salam anak mu ok ;)

violetless said...

hang cari aku dak rio?

Mario said...

King Of Single / vio
yelaa...knp korang del blog ek...