Friday, June 17, 2011

Kempen Boikot Astro



cerita tentang kempen boikot Astro ni kat sini, sini dan sini

Aku rasa kalau dorang nak buat...aku akan sokonglah...buatlah banner kempen ni...bole la aku tampalkan kat blog...


nampaknya aku kena betulkan balik le aerial kat umah aku ni...kena panjat bumbung le lepas ni...hehe buat permulaan aku cuma amik package paling minimum je... al-maklumlah sejak berjuta2 orang pakai Astro... setakat pakai aerial biasa ni memang mcm hape je gambau... nak tak nak terpaksa amik Astro.

bila la gomen nak bagi peluang kat company lain ek...biau banyak pilihan...baru lumba2 nk turunkan harga...macam line tepon la kan...

jum weh...kita sokong Kempen boikot astro ni...kita boikot!kita boikot!

2 comments:

Jo Qusary said...

Ya, jom! Sapa sokong kempen nie dpt hadiah t-shirt 'Say No To Astro' free, hehe... (kena cari org utk buat t-shirt pulak daa...)

Nur Hawa Mohd Zin said...

kat rumah tak pakai astro sebab mak abah kata...chanel dan ada 9 pun tak tertengok..heheh...

uman nenek ada astro tapi bila tgk kadang2 cerita sama jerk..bosan gak