Monday, June 13, 2011

Gambar twins masa Majlis Cukur Jambul & Aqiqah








aku tak pandailah camana nak edit susun susun gambar...layan jela eh...dan aku malas nak belajar...nak buat watermark pun tak reti...haha nanti kalau mood rajin dah datang...aku susun cantik2...

10 comments:

ape2 jer said...

comel !

ape2 jer said...

comel !

ape2 jer said...

comel !

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow kembar ke Mr Mario...tahniah...tahniah

RerameUngu said...

alololo..shomel222...

nuriz said...

cute nyer

De'din said...

cesss,,
gua bajet panjang sbb ada read more tu,,
semangat nak tgk gmbar bnayk2,,
sekali tekan panjang tu ja,, hehe

comel2
semoga jadi anak yang baik !
dgr cakap papa yer,,
=)

bila nak dapat anak ni ?
kawen pon x lgi,, hehe

grOundnUt said...

wahhh...anak ko ke ni brO?^^

✿nenek moden✿ said...

rio..anak2 kau comel la..aku bajet..kau ni mesti good looking gak.. plus..org rumah kau molek..heheh.. :) kat aku kena pgl pe? auntie ek..hehhe.. comel je..

Mario said...

thanks seme yer...hehe... errr... aku tak tau nak ckp apa...