Our social:

Monday, June 13, 2011

Gambar twins masa Majlis Cukur Jambul & Aqiqah








aku tak pandailah camana nak edit susun susun gambar...layan jela eh...dan aku malas nak belajar...nak buat watermark pun tak reti...haha nanti kalau mood rajin dah datang...aku susun cantik2...

10 comments :

  1. wow kembar ke Mr Mario...tahniah...tahniah

    ReplyDelete
  2. cesss,,
    gua bajet panjang sbb ada read more tu,,
    semangat nak tgk gmbar bnayk2,,
    sekali tekan panjang tu ja,, hehe

    comel2
    semoga jadi anak yang baik !
    dgr cakap papa yer,,
    =)

    bila nak dapat anak ni ?
    kawen pon x lgi,, hehe

    ReplyDelete
  3. rio..anak2 kau comel la..aku bajet..kau ni mesti good looking gak.. plus..org rumah kau molek..heheh.. :) kat aku kena pgl pe? auntie ek..hehhe.. comel je..

    ReplyDelete
  4. thanks seme yer...hehe... errr... aku tak tau nak ckp apa...

    ReplyDelete

komeng