Monday, June 13, 2011

Gambar twins masa Majlis Cukur Jambul & Aqiqah








aku tak pandailah camana nak edit susun susun gambar...layan jela eh...dan aku malas nak belajar...nak buat watermark pun tak reti...haha nanti kalau mood rajin dah datang...aku susun cantik2...

10 comments

June 11, 2011 at 9:46 AM

comel !

June 11, 2011 at 9:46 AM

comel !

June 11, 2011 at 9:46 AM

comel !

June 11, 2011 at 10:17 AM

wow kembar ke Mr Mario...tahniah...tahniah

June 11, 2011 at 11:34 AM

alololo..shomel222...

June 12, 2011 at 4:37 PM

cute nyer

June 14, 2011 at 2:30 AM

cesss,,
gua bajet panjang sbb ada read more tu,,
semangat nak tgk gmbar bnayk2,,
sekali tekan panjang tu ja,, hehe

comel2
semoga jadi anak yang baik !
dgr cakap papa yer,,
=)

bila nak dapat anak ni ?
kawen pon x lgi,, hehe

June 14, 2011 at 3:31 PM

wahhh...anak ko ke ni brO?^^

June 15, 2011 at 12:27 AM

rio..anak2 kau comel la..aku bajet..kau ni mesti good looking gak.. plus..org rumah kau molek..heheh.. :) kat aku kena pgl pe? auntie ek..hehhe.. comel je..

June 16, 2011 at 4:48 PM

thanks seme yer...hehe... errr... aku tak tau nak ckp apa...

Post a Comment