Our social:

Sunday, May 22, 2011

Thanks surf 7

Nampaknya tak jadi le aku nak benti menulis blog.Surf 7 telah bermurah hati untuk menaja aku setahun lagi...adoi...terpaksa le aku aktif balik cenggini.



klik gambar untuk view company yang best ni...hehe. Seriously aku tak sangka pulak dia akan sambung lagi, aku ingatkan bila aku dah jarang online ni...rank pun dah berjuta-juta...dia dah malas nak tengok blog aku tapi aku silap. ternyata Surf 7 ni memang baik dan servis pun superb. Aku pernahlah hantar tiket sekali...komplen la konon ...tak sampai 24 jam...masalah selesai...bayangkan lah...blog aku ni disponsor...banyak cekadak... komplenla konon...dia layan baik...klu aku bayar...perghhh...aku ingat tak sampai sejam ...settle! aku agaklah...ekeke

thanks sekali lagi untuk team surf 7...aku akan cuba menulis dengan cara yang kontroversi...eh...dgn cara yang baik dan akan cuba promote lagi surf 7 yang baik dan best dan marvellous ni...

ps...ternyata aku mmg tak pandai bodek...ayat tak power langsung...ekeke

5 comments :

  1. pherghh !! sponsor tu. Dah mcam #retis ar. bleh rekomen blog wa x .... keh33

    ReplyDelete
  2. ayat tak pandai bodek? hahha.. ye la tue rio.. tapi keyword power/dahsyat.. memang patut la dorang bagi.. =)

    ReplyDelete
  3. ahh tak aci,

    aku pun nk try gune gak

    ReplyDelete
  4. ntah2 byr lbh..haha

    aku nk jgk weh.keke

    ReplyDelete

komeng