Tuesday, April 5, 2011

Nuffnang vs Innity

Aku menyesal sebenarnya buat entry Tonton Siaran Langsung Anugerah Bintang Popular Online Live Streaming ABPBH2010 sebab aku tak sangka ada yang akan masuk through keyword tu...memangla tak banyak tapi ada...so...aku mohon maafla yer...kepada sapa yang masuk tu...sebenarnya kalau korang nak tengok live tu kat web ABPBH2010 ... aku malas nak bagi link dia sebab masa tu dah nak abis...keputusan penuh ABPBH2010 artis paling popular dah nak diumumkan...so aku rasa...apa gunanya aku bagi link...kat ayat awal aku pun dah cakap...just nak test SEO je...tak sangka pulak blog hampeh aku ni masih ada tempat kat google...ekeke

so...sekarang aku dah delete blog ni dari nuffnang...walaupun ada BE ...bintang semua 5...dah tak nak main lagi nuffnang ni eh...takla...sebenarnya ada kat blog aku lagi satu....tak payah korang tau sebab kat situ cakap menda2 serius...nanti korang pening pulak...ekeke

lagipun rasa mcm tak adil pulak...asik aku je dapat BE...ekeke nak BW dahla malas...bukan malas...takde masa sebenarnya...setiap minggu...naik je duit nuff aku...ntah sapala yg klik tu eh...thanks yer...:)

Aku pasang balik iklan innity...yang tak sepower nuffnang...takpela...aku letak pun sebenarnya just for fun je...macam jugak bila aku test keyword.....aku suka kalau dapat kalahkan otai2 tu...ekeke tapi sejak aku kurang aktif...blog aku dah jauh ketinggalan...klu tak...bole celen jugak ngan dorang...

tadi aku terrrrbaca satu blog femes tu...dia baru pasang innity...dia memang femesla...tu aku akui...dan baik agaknya...selalu bagi tips kat nuffnagers....kira memang hebatla dia...memang aku tak bole celen...ekeke

tapikan...aku pasang innity sebab nak bagi semangat kat orang2 yang nak sangat innity...korang pun bole...kalau hampeh cam aku pun bole...korang yang terpelajar mesti lagi bole...tulis...bahasa mcm kat suratkhabar...sure hebat....

ok...

3 comments

April 5, 2011 at 2:00 PM

way to go bro...aku pon dah lama tak de BE...hahaha..^^

April 5, 2011 at 7:19 PM

ak la tu klik iklan ko..hahaha

April 5, 2011 at 11:54 PM

groundnut...
ekeke...

bezbuddy
errr...thanks weh...

Post a Comment