Friday, April 22, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa mkv rmvb avi

hehe...syyyy...dah ada dah weh...takan tak tau...errr...kat Astro first...klu dah ada kat astro first tu maknanya kat pasar malam pun dah ada le...kalau kat pasar malam dah ada...kat tenet pun dah ada le...sian le kat dorang ek...susah2 buat...senang2 je kita download...ekeke...yela...kita kena pastikan dulu...cerita ok ke tak...kalau ok baru beli original...kalau tak best...sekali tu jela kita tengok kan...

errr...kalau nak donwload...cari le sendiri kat tempat2 yang biasa korng cari tu...alaaa... buat2 tak tau pulak...aku taknak le bagi link dia...

err...sebab aku pun tgh cari...ehem

ps...tajuk n3 adalah untuk bagitau ini adalah laman penampan link sedut2...ekeke mende2 cenggini tak bolela nak galakkan ...ye dak...sendiri nak...sendiri cari...sendiri tanggung...huhu

7 comments

April 22, 2011 at 8:13 AM

banyak sangat cerita wayang awe tak tengok lagi tau...sebab tak sempat nak pergi...heheh..awe pun tak tahu link nak download...lalala

April 22, 2011 at 8:18 AM

..rase macam tak nak tengok lagi sebab malas donload..huhu

April 22, 2011 at 10:29 AM

konon xnak tengok..seklai beli cd ciplak...sekali tu ja tengok n sekat2...hahhaha...gerammmmmsss sungguh la..uhuh..

**betul la kerja2 rumah tu bt hari2...hahha**kejap ja pun..nama org pompuan..hiih

April 22, 2011 at 11:09 AM

baru² aku donlod sucker punch..tp kualiti dia pon macam pasar malam gakk..hampeh toii~

April 22, 2011 at 2:06 PM

ooo.. penampan link sedut yek.. hahha..

ok2.. fakta ni aku x boleh nak sangkal, orang yang teror bab sedut2 nih jijan ngan wachak.. hahha..

p/s : Da bape dpt adsense tu.. ekekeke..

April 22, 2011 at 5:12 PM

ciss !! cover ar ckit woii nk ngumpat tu ... ha33

April 22, 2011 at 10:33 PM

syok.org le dah kleuar dah heheh

Post a Comment