Monday, April 25, 2011

bodoh geografi!!!hello manila...kahkahkah

Aku rasa mcm nk kutuk ni tp ....sbb takde video...rasa malas pulak...

Bieber dikritik kerana sebut Hello, Manila di KL

MANILA - Penyanyi terkenal, Justin Bieber dikritik di laman Twitter kerana dia menyebut, "Hello, Manila" semasa melakukan persembahan di Kuala Lumpur pada minggu lalu.

Menurut laporan stesen televisyen ABC semalam, dia sepatutnya menyebut Hello, Malaysia dan bukannya Hello, Manila dalam persembahan pada 21 April lalu.

"Justin Bieber mengalu-alukan rakyat Malaysia Hello, Manila, memakai jersi Barcelona (kelab bola sepak) di Madrid. Justin Beiber, anda memerlukan peta," kata seorang peminat yang mahu dikenali sebagai abygo.

Seorang lagi pengguna Twitter menyatakan: "Justin Biber kepada para peminatnya di Malaysia: Hello Manila! Hahaha! Saya menyayanginya. Dia seperti makhluk planet Marikh."

Bagaimanapun, gelagat Bieber itu mencetuskan kegembiraan dalam kalangan peminat di Filipina kerana dia akan membuat konsert di sini pada 10 Mei depan.

"Justin Bieber menjerit Hello Manila berbanding Hello Malaysia .. haha mungkin dia terlalu teruja untuk datang ke sini," kata seorang pengguna Twitter ClichaeyeLuvJB.

Seorang lagi pengguna laman itu, JerielBeliebs berkata:

"Hello Manila? teruja sangat si Justin."

Bieber yang berusia 17 tahun dan dilahirkan di Kanada kini dalam siri lawatan ke Asia.

Kelmarin, dia yang terkenal dengan lagu Baby membuat persembahan di Sentul, Bogor, Indonesia. - Agensi

14 comments:

kech hidayah said...

Sentul, Indonesia? Hahaha rumah aku Sentul, Kuala Lumpur.. terkejut aku. bila masa bibir datang buat konsert kat rumah aku. fail geografi gak neh. ahahahahha

jaya jr said...

..haha,kene belajar geografi laa mamat ni balik kanada nanti..

Jo Qusary said...

tu la, org gi sekolah dia gi buat konsert... memang la fail geografi, hahaha...

Cik SHiNJU said...

Sebelum tunjukkan kebodohan dia lg aku mmg x minat dia nih...ape yg bestnye tatau la...sora x jantan lgsung...

LadyBird said...

siapakah bieber tu? :(..
lady ni ketinggalan zaman sikit.. huhuhuh

zulaikha said...

haha. memalukan.

^ Uncle Syaf ^ said...

sengal lah justin bibirrrrrrrrrr

De'din said...

dia belajaq kajian tempattan ja kowt !

hek hek hek

Solehah said...

hehe..sian dia..tersasul.

Azmi said...

jb mesti tak belaajr geog ni....boleh pulak ter\tukar...

BezBuddy said...

tu la org suh g skola blajau...die sibuk cari glamer...kang dah malukn diri sndri..lau ak jd fans die..down gle beb..haha

S..U..D..@..I..S said...

kecik sgt msia , dia x kenal kot..
org msia tetap puja dia....

Insan Marhaen said...

tak kenal penyanyi ni..

Insan Marhaen said...

tak kenal penyanyi ni..