Monday, April 25, 2011

bodoh geografi!!!hello manila...kahkahkah

Aku rasa mcm nk kutuk ni tp ....sbb takde video...rasa malas pulak...

Bieber dikritik kerana sebut Hello, Manila di KL

MANILA - Penyanyi terkenal, Justin Bieber dikritik di laman Twitter kerana dia menyebut, "Hello, Manila" semasa melakukan persembahan di Kuala Lumpur pada minggu lalu.

Menurut laporan stesen televisyen ABC semalam, dia sepatutnya menyebut Hello, Malaysia dan bukannya Hello, Manila dalam persembahan pada 21 April lalu.

"Justin Bieber mengalu-alukan rakyat Malaysia Hello, Manila, memakai jersi Barcelona (kelab bola sepak) di Madrid. Justin Beiber, anda memerlukan peta," kata seorang peminat yang mahu dikenali sebagai abygo.

Seorang lagi pengguna Twitter menyatakan: "Justin Biber kepada para peminatnya di Malaysia: Hello Manila! Hahaha! Saya menyayanginya. Dia seperti makhluk planet Marikh."

Bagaimanapun, gelagat Bieber itu mencetuskan kegembiraan dalam kalangan peminat di Filipina kerana dia akan membuat konsert di sini pada 10 Mei depan.

"Justin Bieber menjerit Hello Manila berbanding Hello Malaysia .. haha mungkin dia terlalu teruja untuk datang ke sini," kata seorang pengguna Twitter ClichaeyeLuvJB.

Seorang lagi pengguna laman itu, JerielBeliebs berkata:

"Hello Manila? teruja sangat si Justin."

Bieber yang berusia 17 tahun dan dilahirkan di Kanada kini dalam siri lawatan ke Asia.

Kelmarin, dia yang terkenal dengan lagu Baby membuat persembahan di Sentul, Bogor, Indonesia. - Agensi

14 comments

April 25, 2011 at 2:20 PM

Sentul, Indonesia? Hahaha rumah aku Sentul, Kuala Lumpur.. terkejut aku. bila masa bibir datang buat konsert kat rumah aku. fail geografi gak neh. ahahahahha

April 25, 2011 at 2:34 PM

..haha,kene belajar geografi laa mamat ni balik kanada nanti..

April 25, 2011 at 2:45 PM

tu la, org gi sekolah dia gi buat konsert... memang la fail geografi, hahaha...

April 25, 2011 at 3:43 PM

Sebelum tunjukkan kebodohan dia lg aku mmg x minat dia nih...ape yg bestnye tatau la...sora x jantan lgsung...

April 26, 2011 at 10:42 AM

siapakah bieber tu? :(..
lady ni ketinggalan zaman sikit.. huhuhuh

April 26, 2011 at 11:03 AM

haha. memalukan.

April 26, 2011 at 6:17 PM

sengal lah justin bibirrrrrrrrrr

April 26, 2011 at 7:35 PM

dia belajaq kajian tempattan ja kowt !

hek hek hek

April 28, 2011 at 8:53 PM

hehe..sian dia..tersasul.

April 29, 2011 at 8:37 AM

jb mesti tak belaajr geog ni....boleh pulak ter\tukar...

April 29, 2011 at 1:33 PM

tu la org suh g skola blajau...die sibuk cari glamer...kang dah malukn diri sndri..lau ak jd fans die..down gle beb..haha

April 29, 2011 at 10:46 PM

kecik sgt msia , dia x kenal kot..
org msia tetap puja dia....

April 30, 2011 at 12:04 AM

tak kenal penyanyi ni..

April 30, 2011 at 12:04 AM

tak kenal penyanyi ni..

Post a Comment