Thursday, April 14, 2011

Bahasa Melayu Penulisan darjah enam

Assalamualaikum dan selamat datang ke laman web ini. Anda mesti mahu anak anda cemerlang dalam subjek Bahasa Melayu. Saya akan memberi anda latihan penulisan Bahasa Melayu Penulisan yang sesuai untuk pelajar yang berada di TAHUN 6 yang akan menghadapi UPSR pada tahun 2011. Ianya mengandungi 273 muka surat dan saya akan memberi kepada anda secara PERCUMA. Apa??PERCUMA???

YA PERCUMA. ITU JANJI SAYA. TIADA KOS UNTUK ANDA

Jadi apa yang anda perlukan ialah mengisi borang dibawah ini .Mudah bukan?kat sini

sebab aku takde anak darjah enam...yang ada tu...bole le download...free je ...dia kata...bukan aku kata...aku tolong war2 kan je...
bukannya apa...kdg2 yg bukan melayu bole score A bm ni...padahal ckp tonggang langgang...tp bila tulis sgt baik...dak2 melayu pulak tulis sama dgn cakap...kadang2 tulis mcm dlm sms...camana nak score...so...ini ada latih tubi...tah mende latih tubi ni...tak tau la aku...ekeke

2 comments

April 14, 2011 at 12:07 PM

salam mr mario..
hehe..ingt awak yang nak..bagus la ada website ni..bnyk cara utk daptkan ilmu..tapi antara rajin malas jerk

April 14, 2011 at 9:54 PM

wah...free...bagus2....heheh...nak bagi dekat kazen la..heheh

Post a Comment