Our social:

Monday, March 28, 2011

video youtube tsunami jepun terbaru

dari kamera amatur...mmg tak sempat nak buat apa dah...siren berbunyi-bunyi tapi sure tergamam...tengok jela...

9 comments :

  1. yo seram gila..melimpah2 air..abis sume kete.

    ReplyDelete
  2. teringat masa banjir besar dekat KL dulu ...

    ReplyDelete
  3. ini video terbaru yg uncle tgk..huhuuu mmg uncle nak tengok sangat-sangat rupa tsunami tu..mmg menggerunkan

    ReplyDelete
  4. Kak Nida yg pernah alami after shock di Christchurch tempohari pun dah seram... ini lagilah tsunami, sangat dahsyat..

    Kadang2 terfikir alangkah bagusnya kalau tsunami melanda negara Yahudi atau tali barut yahudi@US

    ReplyDelete
  5. Gulp!Terkesima kejap bro...huhuhuhu...simpati betul ngan nasib dorang..=(

    ReplyDelete
  6. salam..

    nice blog..
    nak tahu tak apa yg setiap malam..malam pertama?
    salam singgah ke blog saya..

    TQ

    ReplyDelete
  7. subhanallah Allahuakbar....
    apa yang kita mampu..

    ReplyDelete
  8. memang laju le , tak sempat nak buat pe la

    ReplyDelete

komeng