Our social:

Friday, March 25, 2011

tolong jangan abaikan yang bukan pelajar IPT

sampai hati tau...mentang2 aku bukan pelajar IPT...suka2 je nak abaikan...HUH!!

korang tengok le dak ni buat survey pasal blogger...pastukan...korang bacale ni...dia kata:

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

selamba dia suruh abaikan kalau bukan pelajar IPT...yela...aku taula aku bukan pelajar IPT...tapi jgn le abaikan aku...ekeke

so...kepada pelajar IPT...sapot le dak ni...dia tgh buat survey tu...aku ni...korang abaikan pun takpe....

14 comments :

  1. tak rugi pun tak buat survey die. la tahzan ok.

    ReplyDelete
  2. Ade dia komen camtu jugak kat blog aku.. Owh, untuk budak IPT je ke? Ceh.. Nasib baik tak klik.. Huhh!

    *Aku pun cleaner jekk.. Sklh sampai tingkatan 5.. Ngee :)

    Entry Terbaru 1 : Blog Popular Pendapat RM25 je???
    Entry Terbaru 2 : Biarlah Orang Mengutuk *Senyum* Nuffnang Bagi BE Lagi

    ReplyDelete
  3. hahaha..aku paling tak suka wat survey..hahahhaha

    ReplyDelete
  4. alalalalala...kesian en mario.
    maybe dia nk ckp baik2 but cara dia tu membuatkan sesetengah org sentap membacanya,hehe

    ReplyDelete
  5. ish2 x patut btol...suke2 dia aje...

    p/s : lame nyer x jengguk mario....rindu la pulak..:P

    ReplyDelete
  6. memang x patut. heh !


    ps: wa pun rindu gak sama kau ... keh33

    ReplyDelete
  7. dpt duit x wat survey die?hehehe

    ReplyDelete
  8. Tak heran, lecturer IPT mcm aku pun selalu diabaikan...

    ReplyDelete
  9. Olorrrrrrr.... sedih ler pulak hati akak ni...

    kalau di oversea ni depa tak pandang sangat tinggi mana orang tu belajar, tapi byk mana harta yg depa ada...

    Oklah tu, Mariokan byk follower.. kaya ler tu...hehe

    ReplyDelete
  10. kalo lu buat mmg wa support !
    tpi sbb dia x jemput waaa,,
    wa x mau lah,,
    haha

    p/s: sebenarnya malas

    ReplyDelete
  11. tajuk projek dia apa ye, jumlah golongan blogger yang dari ipt kot hehehe

    ReplyDelete

komeng