Sunday, March 27, 2011

lirik dan youtube Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

Langsung takde kena mengena dgn aku tp melodi dia mmg terbuai jgk la... kadang2 walaupun lirik takde kena mengena tp sbb melodi dia, kita pun akan terdengar dan rasa sayu... huhu

kadang2 bila asik dengar lagu2 rock keras... kita akan rasa bosan jugak...
kadang2 kita kena relek2 jugak...
kadang2 kita ni ego jugak
kadang2 kita taknak mengaku
kadang2 kita ketawa....tapi sebenarnya ketawakan diri sendiri je...
kadang2 kita menangis jugak kan...errr..aku tak...
maksud aku org pompuan le...
lirik takde mengena pun dgn dia ...
tapi menangis...simpati agaknya...ekeke
ok...jum dengar




Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

7 comments:

Kacak Itu Saya said...

wow..

cik Biol said...

rio lagu ni melodi dia best sbb piano piano hehe

wachak said...

fuyoo !! layan lagu cintan ler pulok :)


ps: lega ati bila tengok cik b timbol balik :)

Jo Qusary said...

aku dan alien tak menangis pun... lalala~

echah mashuri said...

hahha/lagu ni mmg sedihhhhhh....nak tisu bro!

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blog;)
slmt berkenalan,
blog apisv2

Mario said...

Kacak Itu Saya
perghhh...ekeke

cik B
yela...simple je music dia kan...

wachak...
dengar je...bukan ada feeling2 pun...ekeke

jo...
jgn nafi....ekeke

echah...
nah...ekeke

apisv
thanks...