Our social:

Saturday, March 5, 2011

gengblogger menyusahkan aku je le...

blog exchange aku dah kena blacklist by google...ni semua pasal malware by gengblogger... padahal aku tak letak pun link gengblogger...dan aku bukan ahli gengblogger...dan aku memang tak layak pun nak join...dan aku tak kisah pun tapi bila ada blog dalam bloglist aku yang dah kena...dalam kes blog aku tu...blog mieran...tak pasal2 blog lepakdpangkin aku tu kena blacklist...sampai aku terpaksa buang semua bloglist penanggah aku...dan aku terpaksa cari semula semua yang exchange link dgn aku dan aku dah la takde masa nak update2 bagai ni...nanti bila free...aku cari balik dan buat balik...

kepada ahli gengblogger...sila suruh bos korang settle malware tu yer...sampai sekarang walaupun aku dah buang bloglist aku tu , blog aku masih tak bole bukak...bule je bukak tapi kena warning malware attack...buat orang takut je nak bukak...huh!

aku rasa dah byk kali gengblogger ni kena attack...tak settle lagi ke?huh sekali lagi

err...aku dah cek...blog aku tu malware dia hosted by blog mieran dan bila aku folo lagi...malware tu datang dari gengblogger...errr... kalau aku salah... sorryle...ekeke

aku...aku chow dulu...nak tengok tv...haha

18 comments :

  1. huhu... sabar je laaa... dah jadi, nak wat mcm mne kan.. uhuhu

    mcm ne le lekat plak ea nme blog u??

    ReplyDelete
  2. eh.kenapa terkena jugk ek?ecah pn xreti bab2 malware neh.grrr

    ReplyDelete
  3. Haha kita antara orang yang tak layak ke situ Mario.

    ReplyDelete
  4. kasi clear sama itu biskut bro ..

    ReplyDelete
  5. huhu ada lagi upernya kisah si dayang malware nih ...dasyatttttt

    ReplyDelete
  6. pasal tu la kak ct nak masok2 tak buleh. sampai serak suara beri as salam.

    ReplyDelete
  7. arghhhh..sama la kita...blog ila pun kena jugak...sakit hati tau.....

    ReplyDelete
  8. semua tu tak penting.. duniawi jer.. :p

    ReplyDelete
  9. aku pn mngalami nasib yg sama kowt.lastly tpaksa delete blog lame.ciss

    ReplyDelete
  10. Malware yg tak MalCare langsung..

    p/s: gengblogger tu pertubuhan ke?? sori ler akak ni buta huruf

    ReplyDelete
  11. sabor-sabor.. jangan bakor :P

    ReplyDelete
  12. letak sini komen..:D berjumpa kembali..
    gengblogger? huh.. xtau ah..:D

    ReplyDelete
  13. geng blogger tu apa ek??
    huhu...blog aku leh bagi jangkitan malware kat kau tak rio??heheh....
    rio..

    ReplyDelete
  14. Salam brO...ni pasal Geng bLogger?aku tak berapa paham sangat eh...malware?dorang ni ada simpan virus² ke??
    -fenin-

    ReplyDelete
  15. salam bro !
    a same thing happen to me
    harap admin geng blogger ambil perhatian

    ReplyDelete
  16. salam singgah bro mario..lama tak bw..sebuk ke

    ReplyDelete

komeng