Our social:

Sunday, March 20, 2011

Ahmad Faysal Wasim & Hana Marissa



Alhamdullillah...

anak anak kembar aku...lahir tanggal 8 Mac 2011...jam 1004hrs dan 1006hrs.

untuk soalan korang ...aku jawab dulu sbb lepas ni akan sibuk kembali...

yaaa....kembar la tu...sepasang...

yaa...kiut cam aku ...

quality gambar agak kurang sbb guna hp je...

lain2 nnt aku jawab...hehe

26 comments :

  1. >>____<

    alhamdulillah
    syukur
    tahniah!!


    yiihaaaaa

    ReplyDelete
  2. wahh..comeyyynyooooooo....kembar lak tuh!tahniah broo:)

    seronoknyaaa..heee

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..ser0n0k dapat sepasang.. c0mel!!

    ReplyDelete
  4. as salam mario

    patut ler menghilangkan diri. menambahkan bilangan penghuni bumi ... keh33

    Tahniah dapat anak kebaq. lepas ni bleh ar buat kursus mcam na nk dapat nak kembar sepasang lelaki pompuan ... ha33

    x buat kenduri cukoq rambut ker ?? dapat wa makan pree ... :P

    ReplyDelete
  5. wah !
    dah kawen rupanya,,
    baru wa tau,,
    wa bajet lu budak lgi,,
    btw, tahniah skrg dah jadi bapak budak

    ReplyDelete
  6. waaah..tahniah bro...comel22 anak ko..

    ReplyDelete
  7. rio comelllll gilerrrrr rasa nak cium2 aje kt anak2 ko haha

    caya lah bln mac tu hehehe

    ReplyDelete
  8. bestnye dpt ank kembar...Tahniah

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah............
    riooooooooooo.......comel laaaaaaa.......nak sorunk boleh?????????hahhaha..nak pelempang aku ni mnx anak org..hahah...bestnyee anak perempuan kau dapat adik pakej lagi...lelaki dan perempuan.. :P (aku pulak yg terover excited...hahah) bukan pe..aku suka budak2...alahai...comeynyeeeeeee......kau ni confirm muka macam chinese...anak2 kau mata sepet ar..hehehhe.......lagi sekali nak cakap........anak kau comey... pastu..tahniah la utk ank yg ke 3...heheh.....
    p/s: aku menaip dalam keadaan bibir tersenyum....lupa jap masalah bila tengok baby kau ni rio.. :)

    ReplyDelete
  10. wahhhh...rio dapat baby twins lah..tahniah!!!!!! tak sangka eh..ingat rio bujang trangtangtang lagi...tahniah lagi sekali ye rio..

    ReplyDelete
  11. tahniah mario..
    wahhh.aku pun nk ank kembar laa cmni..chomel sepasang :)

    ReplyDelete
  12. comelnya baby pakcik mario!!comel macam aku..ni mesti kenan aku neh kan?adoyaii comelnya..lahir same zodiak aku mesti besar nanti jadi baik dan comel dan sopan santun macam aku...comel!!nak baby jugakk..hahaha..tahniah pakcik mario!!errr ini anak ke berapa?

    ReplyDelete
  13. da makin bertambah anak2 mario..
    tahniah22 ye =D..
    makin meriah hidup...

    ReplyDelete
  14. tahniah pacik rio tahniah !!

    dapat kembar tuuu .

    bestnya !

    :)

    ReplyDelete
  15. tahniah dapat kembar sepasang yang comel....

    ReplyDelete
  16. salam.
    tahniah mario n wifey
    comelnya, sepasang lagi, semoga jadi anak yang soleh-solehah

    ReplyDelete
  17. ni yang aku rasa nak kawen ni.waaa..tahniah..

    ReplyDelete
  18. comelnyee mario...nt ak blk melaka...agk2 leh tgk baby x?hehe

    ReplyDelete
  19. tahniah!! sy juga nak anak kembar if dah kawen nnti!! n lg best dlm keturunan sy mmg ada kembar.. harap2 termakbul!

    ReplyDelete
  20. Kiutttnnyyyeeeeee.

    Nanti balik aku nak dukung.

    ReplyDelete
  21. twin sepasang thniah2
    rajin2 la jaga malam ya ....

    ReplyDelete
  22. comelnye..patut la diam lama ni, bz jaga anak kembar ye hehehe

    ReplyDelete
  23. peh. aku baru buka blog ni. tahniah bro! tiga orang dah anak kau. tahniah lagi sekali!

    :)

    ReplyDelete
  24. mario tahniah !!! besh nye sepasang..
    insyaallah bulan 8 neyh saya kawen. =) hehehe amin ~ nnt jemput ye.. =)
    lepas kawen dapat baby comel ! oyeahh !!!

    ReplyDelete

komeng