Our social:

Sunday, February 27, 2011

sejap je ni....

ok...apa2 hal...nanti kalau rajin aku citer...sejap je ni...saje nak promote blog bro ni...bacalah weh...sapot sikit...

http://oaa-microsystem06.blogspot.com/

aku ada je...cuma malas je...tapi still baca2 lagi...

ps....hik hik aku tak kenal dia...dan dia pun tak kenal aku...tapi sebab aku kagum tgk blog dia...aku saje le nak promote...bole kan...

32 comments :

  1. riooooo..boleh2 nanti aku tgk hehe

    ReplyDelete
  2. ohohohoh...nak terjah gak la...


    psst..lame tak jenguk blog rio..hehe

    ReplyDelete
  3. Pernah gak layan video OAA kat you tube. Lepas ni layan blog beliau pulak ler ..

    ReplyDelete
  4. Ahh mario ni aku nak merajuk ni. Blog cik biol kau pergi blog aku tak.

    ReplyDelete
  5. weh jemput dtg blog aku..
    http://www.budumasin.com

    ReplyDelete
  6. uit.. tu bangunan mbmb aahaha reply cni, bleh? :P

    ReplyDelete
  7. baguihnya promote baik punya...
    itu la sunyi sepi jer..

    ReplyDelete
  8. Blog ni blog kawan lady..
    dia OKU.. banyak mslh yg dia hadapi.. anak dia yang menjadi tulang belakang keluarga lak kemalangan.. huhuhuhu.. br2 ni die kene halau dr rumah sewanya tetapi alhamdulillah kes tersebut dah selamat diselesaikan.. xtahula plak ape perjalanan kehidupan die selepas ini.. marilah sm2 kite mendoakan dia.. dan membantu dia..

    ReplyDelete
  9. Terima Kasih tlog promomote blog sye yg tk seberapa tu. Terima kasih banyak2. Hanya Allah je yg dpt membalasinya...

    ReplyDelete
  10. Salam adik Mario..

    Lama sungguh hang tak mai umah akak nooo....

    ReplyDelete
  11. @Kazuko

    ko tengoklah weh...bagus blog dia..

    ReplyDelete
  12. @Berd

    blog ko pun aku pegi laa...ekeke

    ReplyDelete
  13. @Enchaoz

    ooo...aku ingat balai polis...ekeke

    ReplyDelete
  14. @LadyBird

    yela...harap2 ramai yg dapat bantu bro ni eh..

    ReplyDelete
  15. @Omar Abdul Aziz

    ok bro...alaa...blog ni blog teruk senornya...hehe

    ReplyDelete
  16. @Nida

    hehe...dah kurang online le sis...

    ReplyDelete
  17. erk, mmg la bkn balai polis.. ko org melake an??

    ReplyDelete
  18. erk, mmg la bkn balai polis.. ko org melake an??

    ReplyDelete

komeng