Our social:

Saturday, January 8, 2011

tolong berhati-hati ye...

kalau nak jumpa doktor...tolong berhati2 dengan doktor yang cenggini...huh!!



wakaka...ni baru betul punya doktor...ko nak mc...aku bagi...

agak2 kalau dapat mc cenggini ko nak bagi tak kat bos ...hahaha

11 comments :

  1. nilah doktor yg jujur dan telus, sah kena hamput dengan boss

    ReplyDelete
  2. hahahaha...pesakit tu mabuk tak hilang lagi..dia tak baca la surat mc tu..selamba jek pass kat boss dia.. :P babgus betul lah doktor tu..

    ReplyDelete
  3. hahaha.doktor panel company aku lagi buat kitrang stress.bila sakit dia akan cakap "yeke??" susah nak dapat mc.aku biase dtg ptg2 lepastu cakapla "i dah betul2 tak pergi kerja takkan tak nak bagi mc?"

    ReplyDelete
  4. buang letrek je mc2 nih.. tutup henfon tido je kat umah klu nak cuti.. hahhah..

    p/s : rajin2 la bekerja untuk masa depan.

    ReplyDelete
  5. Memang kantoi kalau bagi HR lepas tuh tak baca surat MC memang kena show cause letter nanti

    ReplyDelete
  6. Bagusnya doktor neh..Saya mesti pilih! :D

    ReplyDelete

komeng