Our social:

Monday, January 17, 2011

teknik meranjang yang betul

Orang tua tua cakap, kalau nak meranjang, buatla betul betul, jangan belasah semacam je.Nanti, mesti tak jadi.Bukan susah pun nak meranjang, yang penting kena banyak bersabar. Kalau ikut steps yang betul, pasti akan berjaya. Mesti masih ramai yang tak tahu teknik yang betul.
Langkah yang pertama adalah jangan ragu-ragu.


macam tu la kan...silap satu huruf...makna dah jadi lain...padahal nak cakap...merancang.....

teringat pesan ustaz mengaji aku...sebut betul betul...nanti jadi makna lain....satu huruf pun bule jadi lain so hati2 yer....

22 comments :

  1. lorrrr.. ingatkan nak ajar teknik meranjang..hahaha... lawak..lawak

    ReplyDelete
  2. ceh!terkejut aku!!!!mencikkkkk*hampa!

    ReplyDelete
  3. hehe..adoi..ingt kena terajang betoi2 dah.

    ReplyDelete
  4. buat penat je akak klik sini laju2 tau..!:(



    hahahhahaahhaa

    ReplyDelete
  5. buat penat je akak klik sini laju2 tau..!:(



    hahahhahaahhaa

    ReplyDelete
  6. hahahahaha.betul ape yang yusenze ngumpat pasal mario hari jumaat malam yang lepas.cis.aku dah kecewa.

    ReplyDelete
  7. aku masuk sini sebab tak tau meranjang tu ape... perkataan baru ke... rupa2 nya merancang... owh

    ReplyDelete
  8. ish...nak kena betul la...hahhaha

    ReplyDelete
  9. eleh.. sbenarnya mmg nak btau teknik meranjang dgn btul kan.. lolz..

    ReplyDelete
  10. tak 'baca lagi'. IM agak ada yang tak kena...

    ReplyDelete
  11. merancang = meranjang

    bos i (cina) cakap n sebut cam tu...

    lidah ade sikit kebas lorrrrr...

    ReplyDelete
  12. kah3.. nice n3 der!!!
    aku da romen n3 ko.. eh2 silap da komen.. silap satu huruf jugak!!! kah3

    ReplyDelete
  13. haha..satu je huruf silap dah jd len maksud....:D

    ReplyDelete
  14. mula2 takot nak baca sbb kak ct pernah 'wakenabeb' tapi beranikan hati baca sampai abes...ohhh. eja betol2.

    sape2 yg suka-suka atau dengan sengaja eja salah kita pakat rotan tangan mereka.

    oiii kak ct, garang nampak!

    ReplyDelete
  15. Haish..
    Ye2 je aku klik read more..
    Padahal ragu2 je jwpn kpd permasalahan tu..

    ReplyDelete
  16. takut nak baca ...tak cukup umu lagi

    ReplyDelete

komeng