Our social:

Wednesday, January 19, 2011

nuffnang and churp churp

Aku tak tau mende ni...sbb nak bosan aku sign up...dan tadaaa.....dia buatkan n3 untuk aku pulak...ekeke tapi korang jangan le klik link tu...nanti dia bagi 20sen pulak kat aku...aku saje je nak test... sorry yerrr....tapi ok jgk kan...dia buatkan n3 ...adoi.. aku mmg tak tau ..senangle lps ni ek...klu tak tau nak update...suruh churp churp buatkan...ke guano?

test lagi
My way of re-energizing my day is a large cup of #MiloFuzeJamPack and playing this crazy addictive game. I want to get the high score to win iPod Shuffle!

19 comments :

  1. mario: xpandai gak nk guna churp2 ni...buat la tutorial hahhah...ajar skit,camna nk aktif churp2

    ReplyDelete
  2. aku pun tak bape paham.. dah klik utk ko.. cuba tgk naik tak 20 sen.. kalo ade naik kasi aku 10 sen.. 50-50 kira adil la kan..

    ReplyDelete
  3. akak rasa macam pandai..
    tapi tgk income xgerak2 pun..
    skrg ni, Nuffnang dah akak buang, so churp2 pun terima nasib sama :D

    ReplyDelete
  4. fuzy
    tak taula nak buat totu...ekeke daftar je kat http://www.churpchurp.com/

    ezany
    kat mana nak tgk duit tu...?ekeke

    dahlia
    klu yg base on clicked ni mmg payah le nak naik...

    ReplyDelete
  5. nice info terkumpol kat sini....
    curp curp tu ape..?

    ReplyDelete
  6. muda remaja ler ko mario bila cikgu dahlia berbahasakan diri 'akak' .. ngeh33

    ReplyDelete
  7. perghh gile hebat la mu. hahaha..
    churp2 tu natam benda boh?
    ambe dop paham starang bnda pom..
    nape ye ahu...

    ReplyDelete
  8. jom join contest dedin !
    kalo nak tau lagi ?
    terjah lah blog dedin
    hehe

    smbungan yg aritu

    ReplyDelete
  9. eh, aku pon ada sign in churp² ni...tapi tak reti laa..aku tak khatam lagi pasal menda alah ni...woa..20 sen masyukk tu bro..^^

    ReplyDelete
  10. pandai ko eg nak test byk kali...haha...btw dah klik dah..saje nk blanje ko 20 sen

    p/s: bto ke dpt 20sen per click??

    ReplyDelete
  11. kau kalau boleh semua benda kau nak join kan??
    haha.....

    ReplyDelete
  12. miss...
    aku sbnrnya dah malas nak menaiplaa...ekeke

    wachak
    tula...terasa muda...keh3

    lain2...
    churp2 tu mcm tak betul je...ekeke

    azmi...
    aku saje je nak test weh padahal dah malas dah sbnrnya...

    ReplyDelete
  13. Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.

    ReplyDelete

komeng