Our social:

Wednesday, January 26, 2011

cara hentikan spam dengan Chatroll.com

Aku cuba test Chatroll ni untuk sementara...aku letak kat bawah sekali...Jo stylo kata ini bole hentikan spam...jum cuba...senang je nak register...pergi ke http://www.chatroll.com/ register try free...pastu dah bole guna...ikut je arahan...

kalau ada orang nak tinggalkan message...dia kena tulis dan register as guest or klu ada akaun fb pun bole....and then baru bole tinggalkan pesanan...hohoho... abislah mesin blogwalk tu...


pssstttt...tapi kat mana ek nak dapat mesin tu...aku ingat nak buat satu blog BI pastu spam kan kat blog2 BI pastu jadi kaya dengan adsense...ekekeke aku gurau je weh...tulis bm pun tak betul camana nak buat blog BI...ooooo...copy paste je...good idea...kuikuikui

eh...aku gurau jela...korang ni aku gurau pun amik serius tau...aku dah takut nak bergurau2 skrg ni tau...

17 comments :

  1. heheh..xpe la bro.gurauan menceriakan hidup.ekeke

    ReplyDelete
  2. aku lgsg tak tau mende pe ko cete ni hehe..
    tp bab gurau tu sile la gurau lagi aku suke ekeke

    ReplyDelete
  3. panjang nyer chatroll ko ni rio. melintang sampai kehujung. salah letak kod ker ??

    ReplyDelete
  4. skrg ramai dah beralih mencari cara cara nak halang spam, baguih2 hehehe

    ReplyDelete
  5. xpa...gurau la banyak2..kami suka..mana da marah..hehehhehe

    ReplyDelete
  6. hahha.. bile lagi rio nak ada blog BI.. ekeke.. nanti aku try weh..

    ReplyDelete
  7. Best gak tu kan?
    Tapi aku dah buat shaoutbox cantik2 dah..
    Siap ade gambo garfield lagi..

    ReplyDelete
  8. bahaya juga spam ni..
    mmg kena filter dulu komen tu bru publish..

    ReplyDelete
  9. Eh..eh..gurauan kau tu boleh membuatkan aku teringin nak mencuba auto blogwalking BI la lepas ni..ahahhahaa...gurau je bro...ekekek...^^'

    ReplyDelete
  10. kalau dpt ilmu spam tu ajar la kat sini.

    ReplyDelete
  11. salam ziarah ....
    su singgah nie bro..

    ReplyDelete
  12. xnak komen :)..
    tp nak tulis jugak..
    :P :P boleh kan?

    ReplyDelete
  13. kalau Mario cakap serius pun Kak Nida ingat bergurau..hehe

    ReplyDelete

komeng