Our social:

Latest Post

Tuesday, January 26, 2010

kenapa????

kenapa eh....kenapa

orang baik sll mengaku jahat

org jahat selalu nk kata dia baik

dengar lagu ni weh...lagu ni besh...wali band... aku dengar kat blog jane... thanks weh

Andaikan diriku bisa
Seperti yang lain
Yang Kau sayang
Yang Kau rindukan
Yang Kau cintai

*
Aku lemah tanpaMu aku lelah
Aku sungguh tak berdaya
Tolongku
Tolongku
Yaa Allah


Setiap air mataku mengalir
Allah aku lemah dan tak berarti
Setiap derai tangis membasahi
Allah jangan tinggalkan aku lagi

**
Aku sayang Allah
Aku rindu Allah
Aku Cinta Allah

Kenapala aku ni jahat sangat ek...sorila weh... aku tk blogwalk pun ptg2 ni... aku fikir aku dh mls aaaa....bosan ngan blog... bosan ngan diri sendiri...

gua chow dulu la yer


Saturday, January 16, 2010

malaon todi syial

aku tak tau eja malaon ke malaun... hentam jela kan... aku tgh bengang sbnrnye ni... aku bengang ngan maxis ni... mmg syial(bljr kt mane ntah, dia kt bdk kl ckp camni) la ... kata unlimited tapi hampeh... mmber aku amik package unlimited maxis pastu tiba2 dh tak bole surf lg sbb dh lbh volume... chitttt... bkn unlimited la kan... kenape aku bengang??? mmg aaa bkn aku yang kene... huhu tapi sbb aku sll gak aaa pakai / pinjam so skrg aku dh berasa bersalah yg amat sgt..
utk kawan aku tu... nnt cek nuff aku smpai aku banje ko roti kosong 2...kuah dal kosong... air nnt aku suruh kak cleaner btkan kt pantry kita...milo teh nescaffe je ade ... kapocino blended takde ...
korg seme hati2 la yer ngan maxis...penipu malaon todi tuu... aku nk pakai berukband gak ni... kene pakai aaa... takan nk pinjam je kan... nnt rasa bersalah plak lg... aku tak suka aa rasa camni...


walaupun gua rockers... gua nyanyi lagu Bukan kerana Nama dgn penuh perasaan...

Monday, January 11, 2010

Juara Lagu Meragukan

Biasela kan... bila dh habis mmg ... meragukan la resultnyer... gua mmg tk puas hatila...mmg la gua tk tgk dr awal... sbb ... satu gua tk minat n 2nd sebab gua kluar gossip2 ngan member gua kat luar tp bila gua balik... SEarch tgh bt show... mmg mantap... dh lama gua tak tgl live dorg...tup2 bila kuar result... ntah badk mana ntah yg menang vokal terbaikk... siot betul la... Amy search ptt menang la weh... bangang punya refree... hahaha...gua jarang nk membangangkn org tp kali ni gua mmg bengang... vokal amy tetap terbaik... persembahan terbaik lg 1 keputusan sial... Search la weh... Dorg patut menang... Tk tgk ke seme berdiri... semua bulu2 pun ber diri bila tgk show dorgkan... tak cukup lg ker wahai refree22 juara lagu...
GUa tak puas hati dn sdng mempertimbangkan utk bt petisyen dgn geng2 blogger yg singgah kt pangkin gua utk sokong gua... lu org kalu nk lepak2... minum22...makan22... kt pangkin gua kene sokong gua ...k

Wa caya lu...

Thursday, January 7, 2010

Saya Nak Sepak Touya

Saya Nak Sepak Touya... sbnrnye gua sengaje je bg tajuk pondan mcm ni... walaupun gua geli aa nk ckp saya-saya ni tp sbb budak pondan ni baik budi pekerti dia, gua respek jgkla.....

gua mmg dah lama nk sepak badak ni sbb selalu jer nk cari gaduh kt cbox gua.... mcm la kuat sangat tapi dari n3-n3 dia, gua tau budak ni jenis lembut yang menyakitkan hati. Gua taknkla cakap gedik sbb dia akan suka kalau gua ckp camtu..... see....mmg mengjengkelkn pangai dia...tak ke nak kene sepak je kan...kalu pompuan gedik gua bole terima lagi... ni jantan lembut... gua mmg tak bole terima la...

N3 loser dia tu konon2 nak backup la pangai dia padahal dia mmg loser yang patut kene sepak....konon2 jimat kedit... cittttt.... yg dia sll msk contest... dlod lagu tk pulak dia kt membazir... kalu gua jumpa mmg kene sepak budak ni...

Konon2 kalu tak cinta bole luang masa ngan family padahal duk ngadap pc dr pg sampai malam.....mlm sampai pg... bila ms dia luang ms ngan family dia...bdk langsung takde life ni nk bg nasihat kat orang...citttt

Gua sbnrnya nk tulis panjang lagi tp sbb gua tau dia ni jenis kuat menangis...gua stop dulu... kang dia menangis... gua sepak kat ctu jgk...

errr... gua msh confius ni... nak sepak lempang ke nak sepak teranjang...nnt la kalu gua jumpa dia baru gua decide...kalu dia kurus 20kg... gua bg sepak lempang... kalau maintain jer gedabak...or naik lg 20 kg mmg confirm gua bg dia sepak terajang sweet chin music mcm shawn michael.... yg penting dua2 kt muka dia... confirm...

touya... ni amaran terakhir... lu jangan nk buat muka toyer lu tu... gua menyampah...

span>

Sunday, January 3, 2010

citer kat pangkin: Ayuk... Ayuk

Semalam gua lepak kt pangkin sorg2...sambil baring ,kaki gua bersilang pastu tangan pegang gitar layan lagu isabella...mengimbau kembali saat2 masa gua skool kt kl dulu bercinta ngan budak pan asian...hehe tak ...tak ...mn de...gua berangan je tu... haha
tgh-tgh layan tu, dtg 4 org bdk skool rendah ... dr djh 1 ke 3 ke 4 kot... duk kt pangkin gua...sambil dengar gua nyanyi dgn khusyuk dorg bisik2... bengang gua.
pas isabella gua bantai lagu misteri mimpi syakila... pastu lagu may ~~ sendiri.... gua pn pelik ngan suara gua ni... jap mcm amy search... jp mcm awie wings... jap plak mcm mus may... pelik kan... huhu...gua ingat kalu gua nyanyi lagu cindai pn sama ngan suara penyanyi asal...haha
Budak2 tu bisik 2 lg... gua bengang gua pn bangun tanyer...lu pehal bisik2 ni...kalu suara gua sedap... puji je la...jgn nk bisik2... bdk yg paling besar jawab...takde la cik... weh...bila pulak gua kawin ngan makcik lu... pggil gua abang mario...
Abang mario... huhu gua senyum jela...hah... ape lu nak?bole tak nyanyi lagu....(audio kurang jelas) akim... gua tanye blk... Lagu ape? .....(audio kurang jelas) akim... lagu ape?gua tanye lg...bdk tu jawab...(audio kurang jelas) akim af... lagu ape?gua tanye lagi... kwn2 dia dh gelakkan dia...hahaha... bdk tu bengang pastu ckp jerit2 ngan gua... gua jerit blk...lu nk jerit2 ni apahal??hahaha pastu gua gelak... gua cakp gua tk tau lagu tu tapi gua bole carikan kod... gua suruh bdk tu nyanyi lagu tu... dia pn nyanyi dengan suara belum pecah dia tu... cm sore pompuan pulak gua dengar...
pastu gua pn cubala ikut tone suara dia... weh... camner gua nk cari... lu nyanyi mendatar la... kod sama je ni... hahaha... kwn2 dia serentak je gelakkn dia kecuali sorg bdk pompuan ni...djh 1 kot... ape pakcik ni... ok la tu... weh... yg lu nk backing dia ni pehal... dia pakwe lu ke??? hahaha bdk laki yg 2 tu gelak... dia abang kite... dia jawab...kiut je gua dengar ...huhu... pttla...gua tak peduli... gua ckp lg abg dia nyanyi sore mendatar... gua gelak kuat2.....Abang dia tak tahan tinge... terus larik blk umah...
ayuk... Ayuk .... kwn2 dia nk takutkn gua pulk...gua cam biase jela...senyum2... pastu makin lama makin panas pulak tnge gua... gua pun...aaa...aaa dah siap????ok ok... konon2 ade org pggil gua... gua nk chow la...kang tak pasal2 gua lempang bdk2 tu... dak pompuan tu ckp kt kawan dia... weh... mn de org pggil dia..kan? dh tak kiut pulak gua dengar sore dia...pastu jerit lagi... ayuk... ayuk... baru gua 5 langkah... gua palingkn muka ensem gua pandang dorg...lu jerit lagi ayuk ayuk gua lempang lu...gua tknk nyanyi lagi...semua senyap... gua senyum... yesss... gua menang... hahaha

rockers kene kejam...hahaha