Our social:

Saturday, December 4, 2010

tips untuk main saham bskl

aku ada beli saham...mahal jugaklah saham tu...masalahnya...saham tu dah makin jatuh... korang doakanlah saham aku beli tu naik balik...ni semua pasal korea nak perang2 lah ni...ciss betul lah...baru nak kaya sikit...
so...apa tips nak main saham ni...lu fikirlah sendiri ye...

errr...list bawah ni untuk peringatan aku je ni...hehe




first ...jangan tamak...

2nd...tengok kaunter apa ko nak beli tu...kuat ke tak company tu...

kena selalu2 tengok pasal berita dunia

jangan main saham dgn duit pinjam

jgn gelabah / panik dengan harga yg kejap turun...

6 comments :

  1. waa...msti ko byk duit kan?ak ade asb je...tu saham gak ke?hahaha

    ReplyDelete
  2. tak reti r nak men saham,tapi time skola dulu2 berangan da besa nak men saham..ekekekkeke

    ReplyDelete
  3. tak reti r nak men saham,tapi time skola dulu2 berangan da besa nak men saham..ekekekkeke

    ReplyDelete
  4. Bro..harap2 naik balik la saham tu,
    Saya doa siang malam ni..sok dah naik cepat2 jual,hasil kita bagi dua k.. :P


    p/s - tak try forex ker?

    ReplyDelete
  5. wahh...bagus juga involve saham ni bro..dulu ayah aku kaki main saham la..tapi tak di warisi oleh kami adik beradik...maybe belom lagi la kot..ekekek..^^'

    ReplyDelete

komeng