Our social:

Wednesday, December 8, 2010

Sean, Nana bercerai

sebenarnya malas nak update pasal mende ni tapi sbb ada kawan aku penah cakap...badi rancangan sehati berdansa....aku nak tau jugak pendapat korang...bagi aku...tak baik ckp camtu kan...jodoh maut kan telah ditentukan...harap2 dorang akan berbaik2 semula la kan...



2010/12/08
SHAH ALAM: Pasangan juara program Sehati Berdansa musim ketiga, penyanyi Sean Ruffedge, sah bercerai secara baik dengan isterinya, Nana, dengan talak satu di Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alm di sini.

Pasangan itu yang mempunyai anak lelaki dan perempuan berusia tiga tahun dan setahun, memilih untuk bercerai secara baik selepas gagal menyelesaikan pemasalahan dalam rumahtangga mereka. sumber

17 comments :

  1. yes! sean da single
    leh ngorat die
    lalalalala~~

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaa????huhuhu
    isk3 kesian kt ank dorg

    ReplyDelete
  3. @maCy

    hehe...bukan gossip le...ni berita harian online tau...dorang yg bergossip...ekeke

    ReplyDelete
  4. JODOH xpanjang la 2..apa punca dorang cerai MARIO??? gossip skit

    ReplyDelete
  5. wadoi pasal dunia artis neh..
    aku jadi penin..
    huhuhu..
    sian kat anak drang..

    ReplyDelete
  6. bercerai? biar betoi.. oh man.. nape lah jadi mcm tuh.. mmg sume yang masuk shati berdansa akan bercerai ke..huhuhu... hope dorg akan berbaik juge..

    ReplyDelete
  7. Bila artis bercerai dah jadi berita x pelik tapi kalau artis tu x bercerai-cerai. haaa .. itu yg pelik :)

    ReplyDelete
  8. biar betul?
    before ni diorang okey je
    dulu jumpa pun okey
    mayb dah takde jodoh kot

    ReplyDelete
  9. senang nyer cerai..baik tak yah kawen hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam...

    Semoga mereka rujuk semula demi anak2...Tapi kalau dh tertullis jodoh dorg sampai situ jer nak wat cemane..
    Terpaksa la aku jadi mak tiri bebudak tu.. :P

    ReplyDelete
  11. ala tak elok la cakap badi2..kebetulan je kan.artis kan.normal la artis2 bercerai.bukan sebabkan rancangan tu.kalau dok kata pasangan yang join tu bercerai sebabkan rancangan tu je, mesti orang kasi tekanan kat pasangan yang still bersama.pastu dah stress orang dok mengata lastly diorang lak bercerai.kan?

    ReplyDelete
  12. ira tak percaye ape yang orang cakap pasal badi sehati berdansa tue.mengarut jer.pikir cam ape.

    ira suke sein ngan nana nie.ingatkan kekal sampai bile2..hmmm..nak buat camne kan..

    ReplyDelete

komeng