Our social:

Sunday, December 26, 2010

Perempuan Berkalung Sorban

dengar cerita, series Woman With Turban ni agak kontroversi... tapi aku tak tengok lagi so tak berani nak komen...tvhijrah pun tak dapat macamana nak tengok...nak tengok kat youtube pun mcm tak complete je...TAPIKAN...OST dia dato siti yang nyanyi...ketika cinta...






ps...tak sampai hati pulak nak cakap...thanks untuk semua dan mohon maaf kalau aku ada terkasar bahasa dan menyakitkan hati korang dengan pangai dan kata2 aku kat blog aku ataupun kat blog korang2...

15 comments :

  1. cerita indon? aik..cene siti leh termasuk??





    rio.....mna kau ilang???

    ReplyDelete
  2. tapi..lagu tu lagu opick...owh..dia wat versi ct... aku suka lagu opick!!!!

    ReplyDelete
  3. cite lama kan ni?tapi tak pernah aku tonton lagi..sebab aku tak berapa paham bahasa indon...huhuhuhh...@_@'

    ReplyDelete
  4. dah tengok cita ni... Best.. cerita tentang perempuan yang nak buka mata lelaki yang kononya mereka menguasai semuanya.. Erkk..but bnyk kontroversi tentang agama je dalam ni.. be carefull.. Untuk menerima 100% tu jangan, selagi tak olah dulu dalam2... :) just my 50 cent

    ReplyDelete
  5. macam best je cite ni????
    interesting lah komen mujahadah... ;)

    ReplyDelete
  6. cm best je mario..

    lame hilang mne pi?

    ReplyDelete
  7. aku tak paham apa2 kaitan 2 video nie.. tp cite tue mcm best...

    ReplyDelete
  8. best ke cite ni...
    style baru woman with turban..heee

    ReplyDelete
  9. salam

    xsabar nak tengok tomok berlakun dlm filem russia..bolehke ? siap jadi hero lagi katanya. bagus2

    ReplyDelete
  10. ct ckp thn depan dia nak ade ank dah.erk..tetiba.hehe..crita ni best ke bro?

    nape lame menyepi diri.merajuk ke ni.heheeh;p

    ReplyDelete
  11. indon rupenyer..ngatkan filem melayu~

    ReplyDelete
  12. Weh...jgn tgk citer Indon..
    Kang tersokong Indon lak mlm kang..kekeke :P

    ReplyDelete

komeng