Our social:

Wednesday, December 1, 2010

modem kena sambar petir

modem aku problem...ini pakai BB celcom...faham2 jela kalau pakai BB ni...kadang2 laju...kadang2 macam @#$##$%# so...nanti aku stopkan line tenet aku sekarang...sehingga aku apply lain punya...mungkin aku jarang dah beronline...selamat sejahtera untuk korang semua ye...dan good luck untuk semua yang sedang berpeperiksaan...

BB ni pinjam punya...hehe

p/s: lain kali kalau hujan...offkan modem dan cabut line tipon connect to modem tu...ingat ye mario...haha

16 comments :

  1. adess...tuh ler...degil..eksen sgt modem tuh lut-kilat..kn da terbakar..huhuhuu

    yola2

    ReplyDelete
  2. huii...kene jaga sikit modem tu..ia sensitif...
    ayah aku nyer pC..blow sbb petir..dari modem dia connect to CPU..blow laa..rosak tak leh pakai langsung...power supply prob..=(

    ReplyDelete
  3. saya pun penah kena gak modem disambar petir..nasib dapat ganti free hehe dlm waranty masa tu

    ReplyDelete
  4. Salam...

    uiks..modem jenis ape yg kena panah petir tu? saya pkai bb celcom slamber jer on9 time petir..pasni x bani dah..huhu..tobat!

    ReplyDelete
  5. huhu..sedihnye.. kene cabut wayar jugak ke? lady biasanya tutup plug jerk..

    ReplyDelete
  6. hey kite senasib dong.
    modem wifi da dsambar petir. hehe
    ni nasib bek ade modem lame.tp kene gne lan la. ta besh. mmg gne BB slow amat. saket at gue

    ReplyDelete
  7. Penah kene smbar petir sekali.. T stakat renjat sket la.. Lappy n modem msih ok..

    Pasni kene stop la time petir2 ni kan...

    ReplyDelete
  8. aku akn kehilangan seorang blogger bt seketika..
    sob3

    ReplyDelete
  9. ngeee.... :D
    sian kat ko kawan.. sabo la yep..
    ada baik buruk dari ape yang berlaku..:D

    ReplyDelete
  10. modem 1st aku dulu pun kena sambar petir gak.. beli baru rm60 jer kot..

    ReplyDelete
  11. hohoh....ala bro beli yg baru la..hik3

    ReplyDelete
  12. untuk pengetahuan...aku pakai modem lama..takde wifi...tapi ok jgkla...hehe

    ReplyDelete
  13. uhhhh...sedihnya kena sambar...pakai la protector rio.. :P

    ReplyDelete

komeng