Our social:

Wednesday, December 8, 2010

macam pompuan le ko ni...

Aku memang fedap betul le kalau orang asik nak paksa paksa ni... tak berubah ubah pangai dari dulu... suka sangat paksa paksa orang... kan aku dah cakap aku ni
tak aktif FB... dah la suruh aku buat FB pastu suruh letak gambar sebenar...wakaka bole tak ko jadi cool cam aku ni...tak letak gambar sendiri... poyo betul la ko ni...

... biasa pompuan je kan suka cenggini...klu laki jenis camni... ai rimas tau... eh...kenapa aku tgk ramai blogger dah delete blog ek... ada apa2 kes ke yg aku tak tau... kena bw jgk ni...takde kes mcm tak meriah pulak dunia blogging kan... hehe dulu2 best je kan...gaduh2 manje ngan otai2...ekeke macam2 entry bole buat...sekrg ni mcm dah senyap je...

ada sapa2 nak start dulu tak??hak hak...

lupa nak cakap...ni entry last untuk minggu ni....aku nak jalan2 malaysia... hohoho
mcm la korang kisah yer...tapi korang jeles aku tau...korang tu setakat balik kg je la kan...hehe

eh...lupa nak story...semalam aku beli perangkap tikus yang jenis gam tu...pagi ni tengok2 sekor nak melekat...tak sempat nak amik gambar ...kalau tak, bole tunjuk kat korang...haha

okla...dah macam n3 dak2 pompuan pulak ...ekeke

errr...klu n3 camni kontroversi tak?

22 comments :

  1. macam pompuan takpe jgn macam ce p.....

    ReplyDelete
  2. @ibuintan

    yela...ekeke... tapi rimas je bila org paksa2 ni kan...

    ReplyDelete
  3. aku pun tak letak gambar sendiri. letak gambar anak sedara yg comel. haha

    ReplyDelete
  4. tikus? kotornya rumah ko... hehehe

    ReplyDelete
  5. tikus tu besar ke kecik...asal tak amek gambar...nak tengok gak..haha

    ReplyDelete
  6. Rio, selamat bercuti...ekekek..jgn gedik² tau...wakakaka...(ada macam komen² dak pompuan tak?)^^'

    ReplyDelete
  7. @ShaLLeyShaLina

    g cuti2 je area ns ngan shah alam ngan kl...tak bule jln jauh2 sgt pun...ekeke

    ReplyDelete
  8. @BezBuddy

    mana bule...nnt mak ko marah...ekeke

    ReplyDelete
  9. @- GC -

    hehe...nnt bole le letak gmbr anak senfiri ye gc...insyaAllah...

    ReplyDelete
  10. @Jo Qusary

    ekeke...bukan dr umah aku le joe...ni dr umah tinggal kat sebelah ni...dah takde makanan...dtg umah aku pulak...silap le dia...ekeke

    ReplyDelete
  11. @Cik Su

    kecik je...tp muncung dia panjang...ekeke

    ReplyDelete
  12. @grOundnUt

    yela...komen cam pompuan weh...ada gedik2 tu...ekeke

    ReplyDelete
  13. @maCy

    gedik2 suka paksa2 orang...cam pompuan la kan...ekeke

    ReplyDelete
  14. sape pakse ko rio?? meh aku setelkan wakaka

    ReplyDelete
  15. giee maneww rioo?nakk itott..kihkihkih...bileeww nakk bawakk akuuww giee jalan2 jugekkk?

    lidah aku dah sangkut kat gigi..

    ReplyDelete

komeng