Our social:

Monday, December 6, 2010

kegiatan pelacuran di kalangan mahasiswa

ingat malas nak update tapi bila baca ni rasa macam ....kesian pulak...kawin jela...tapi biasa yg cenggini sbb nak hidup mewah...mula2 maybe nak biayai yuran dan pelbagai2 lagi...lama2 dah syok pulak...

agak2 sebab syok ke terpaksa? bole ke guna ayat terpaksa ni...ishhh...ni semua dosa tau... ingat2la sikit ye...jangan nak fikir seronok je...banyak cara bole nak seronok beronok ni...kalau sampai dah terpaksa buat gini semata2 nak enjoy2...

tapikan...aku penah baca...dia kata...dr bagi free...baik kenakan charge... perghhh... hebat betul prinsip yang cenggitu ek...

harap2 kita semua dijauhkan la eh dgn pangai2 cenggini...

berita kosmo

16 comments :

  1. banyak lagi cara nak enjoy n bayar yuran. ish pelik-pelik jep orang skarang nie. Hehe

    ReplyDelete
  2. kalo terpaksa gi la jual kuih kat kedai ke, buat bisnes avon ke, lelong stroberi ngan bunga kat cameron ke utk bayar yuran... ni kes syok sendiri je neh... tadak alasan lagi!

    aku yg kira anak berada nie pun penah gak jual pulut dgn rendang kat tepi jln dan pegi lukis kartun secara part-time semata2 nak beli buku teks undang2 aku yg mahal giler tu... takde lak pulak terpikir nak jual badan utk dptkan duit, pikir dosa ade la...

    ReplyDelete
  3. Rela makan megi drpd wat keje terkutuk camtu... :@

    ReplyDelete
  4. ni jenis tak mau kuar banyak modal..pikir nak sonok aje..tu pasal leh ketagih...^^'

    ReplyDelete
  5. aku pernah jumpa weyh...budak cenggitu.time aku keje kt KL.dia ckp,dia xde buat pape..teman2 org tua2 tu pegi function je..tapi idup mewah laa..talipon,lappy semua dapat.kencanggg!!

    nauzubillah...moga jauh laa dari anak2 kita semua benda ni...susah hati tul jadi mak ni wehhh..

    ReplyDelete
  6. ala alasan je sume tu mario...ak xrase duit xcukup hidup kat u ni...lau dpt biasiswa...confirm mewah punye...lau xdpt biasiswa ptptn kan ade...cukup utk byr yuran dan blanje...ak xde mslh pn...

    ala lau dah jahat tu...campak la kat mane2 pn...tetap jahat gak

    ReplyDelete
  7. Kalau dibarat kegiatan pelacuran digunakan untuk pembiayaan pengajian tapi di sini untk berfoya-foya. Walau bagaimanapun kalau tak cukup sekali duit untuk tampung pengajian kena cari dari sumber yang halal

    ReplyDelete
  8. sekali dah terjebak memang susah nak patah balik..

    ReplyDelete
  9. @Izz

    tula pasal...byk kije halal klu betul nak kije...

    ReplyDelete
  10. @Jo Qusary

    tula jo...aku kagum dgn ko...berdikari walaupu berada...pasal tu ko bole berjaya...

    ReplyDelete
  11. @grOundnUt

    yelaaa...mende ni mmg bole ketagih kan...hehe

    ReplyDelete
  12. @aNiS tHe BumbleBee

    yelaa...moga dijauhkan le kan...errr...ko ada jumpa eh...mmg betul le mende ni kan...

    ReplyDelete
  13. @BezBuddy

    yela...kita cuma bole berharap dorang akan berubah la kan...

    ReplyDelete
  14. @akubiomed

    betul tu,,,byk kije halal bole dorang buat klu betul2 nak cari duit la kan...

    ReplyDelete
  15. @Cik Su

    alaa...kadang2 sengaja je taknak patah balik...bole je klu kemahuan tu kuat...

    ReplyDelete

komeng