Our social:

Friday, December 3, 2010

check saman

sementara ada diskaun ni...meh kita cek saman...kalau2 ada...cara nak cek senang je...

secara sms

POLIS SAMAN (no plate) OR POLIS SAMAN (no ic) dan hantar ke 32728

untuk dptkan semua saman:
POLIS SAMAN (no plate) SEMUA OR POLIS SAMAN (no ic) SEMUA dan hantar ke 32728

bayaran: sekali hantar rasanya 15sen...dan setiap sms yang diterima...50sen

kalau nak cek online :

* JPJ Website
* MyEG
* Rilek.com.my

untuk yang websites ni...bole cek tapi kena register dulu


kalau nak bayar secara online :

* MyEG
* Rilek.com.my

errr...aku takutle nak cek...ekeke

12 comments :

  1. dulu hampir2 kena saman sebab memotong kat traffic light.hehehe.tapi dia tengok aku kecik sgt tak sampai hati nak kasi surat saman.tak jadi saman.hehehe.

    ReplyDelete
  2. ermmm mario angah ada saman so apa nak buat yerrrrrrrrr...tapi abah angah yg puncanyaaaaa wwooooo

    ReplyDelete
  3. wadud...
    taklah biasa sgt...ekeke tp rasanya ada 2...huhu

    ReplyDelete
  4. kech...
    ini tidak adil!!!ekeke errr tapi aku pun ada cara jgk...ekeke

    ReplyDelete
  5. angah
    kena bayau le tak kiralah sapa punca... janji nama keta.. nama kita mmg kita yang kena...hehe psl tu org marah dgn saman ekor ni...

    ReplyDelete
  6. wahh...bagus2...memang tgh cari cara nk semak...hehe...thanx mario... (^__^)

    ReplyDelete
  7. @Mario

    hahahaha..jeles?share la cara ko tu.cmne ko pun lepas?mesti guna alasan anak kan?hahaha

    ReplyDelete
  8. kech

    mana bole share weh...ekeke

    ReplyDelete
  9. If you could e-mail me with a few suggestions on just how you made your blog look this excellent, I would be grateful.

    ReplyDelete
  10. nice post. thanks.

    ReplyDelete

komeng