Our social:

Saturday, December 4, 2010

Buffered earning...BE.. amende tuu

BE? ada yang tau...ada yang tak tau...ada yang dapat... ada tak dapat...camana nak dapat kalau tak tau...camana nak tau kalau tak dapat? pening kan... jangan pening2 kepala... meh abang mario bagitau...ekeke tapi apa yang aku bagitau ni tak semestinya betul...aku pun bukan tau sangat... tapi sbb nak berlagak konon2 tau...aku buat le entry ni...wakaka first sekali...apa tu BE?bagi aku...BE ni..
adalah iklan melekat...kat tmpt orang takde...tempat kita ada... maksud aku... korang pun tau kan...iklan2 nuff ni akan keluar pada masa2 yang tertentu...pada masa yang lain dia tak kuar...haaa...pada masa yang tak keluar nila...iklan ni ada je kat blog kita...cth...iklan floating ngan kat header aku...ada je kan...itu BE ye adik2...tapi tu BE untuk yg trffc rendah cam aku...so...hasilnya ciput je...haha

yelaa...BE pun ada koata jugak...ada jenis2 dia...untuk traffic rendah dan tinggi... takyah rebut2...dia datang sendiri...

camana nak dapat? haaa...yg ni lain kali aku bg tau...sebab panjang aku nak ulas bende ni plus nak kutuk2 sekali ....ekeke

ps=ini blog main2 so jgn pecaya sangat cakap aku...ekeke

17 comments :

  1. blog shaye lg cikai agaknya sampai nuff takmo bg be..

    ReplyDelete
  2. ooo...BE ni ade beza gak eh antara trafik rendah n tggi? baru tau nih..tengs :) (dah sah2 la BE aku cipot gak :P)

    ReplyDelete
  3. BE oh BE dah lama aku tak merase aishhh

    ReplyDelete
  4. ooo..br tahu.. xpela x dpt pun, lady menulis suke2 jerk.. kalau dpt alhamdulillah..kalau x dpt xpe :).. tp nak dpt jugak. huhuhu

    ReplyDelete
  5. yg ada nuff sila fokus otai nk kasi tips tu hehehehe

    ReplyDelete
  6. ila lagi xtau....hahhahah...main ja blog..ngeh3

    ReplyDelete
  7. blog aku nuff tak pandang.dia cakap,buat semak je pun kalau kasi BE pun.bukan trafik tinggi pun.kih3x!

    ReplyDelete
  8. pernah dgr jugak BE neh..ehhehe..tp xpernah dpt lak bro..xpelah.xde rezeki.huhu

    ReplyDelete
  9. heh, takyah caye? tapi ade gak kebetulannye disitu.. :P haa, agak la BE nih cm dah lama tu baru nak dapat.. hehe syukur la tak banyak pun.. sabar je, sabar kan separuh dari iman ^^v

    ReplyDelete
  10. be ke,apa ke..
    jangan layan sangat..
    blog macam biasa je..
    saya dulu kesah jugak tentang be ni..
    tapi jadi penat la pulak..
    duit sapa tak nak kan..
    tapi berpada2 sudah la..

    ReplyDelete
  11. be ke,apa ke..
    jangan layan sangat..
    blog macam biasa je..
    saya dulu kesah jugak tentang be ni..
    tapi jadi penat la pulak..
    duit sapa tak nak kan..
    tapi berpada2 sudah la..

    ReplyDelete
  12. mario malas nak loginDecember 4, 2010 at 11:47 PM

    diana...
    ekeke...yela...tapi kena jgklah bg tau ...org tanya...kita jawab je mana yg tau...
    saya pun sbnrnya dah tak kisah jgk... psl tu dah malas nak bw...

    ReplyDelete
  13. owh banyak info baru, terbaik2 ^_^

    ReplyDelete
  14. yeah...BE yang melekat kat header tu kan?hurm..bagi aku..nuff ni ada baiknye kita jadikan sebagai part time income..kalau nak harap full time..lomaauu nak menunggu $$$ ni...ekekekek...^^'

    ReplyDelete

komeng