Our social:

Sunday, December 5, 2010

berblog cara baru

mungkin korang masih lagi berada ditakuk lama kalau tak ikut cara cenggini... ini cara yang latest punya...memang debom cara gini...


aku sekrg ni dah tak tau nak balas komen korang...siyes...aku buntu sbnrnya... klu ada soklan...aku cuba jawab...tapi klu komen korang berupa kenyataan...aku mmg tak bole nak jawab sbb aku tak tau nak jawab apa...ini mungkin sbb penyakit malas dah datang semula...maka dengan itu aku memohon maaf ye klu tgk komen korang tak berbalas...memang tak byk pun tapi sbb aku tak tau nak cakap apa...takan aku nak balas...hehe...ekeke...tula pasal...lama2 korang pun bosan kan...nanti bila aku dah berinspirasi lagi nak balas...aku akan balas yer...

30 comments :

  1. Blogger otai-otai selalu mcam tu rio. dorang jarang jawab komen. tak caya ko singgah blog Ben Ashaari. Jarang sangat dia nk jawab komen tapi ramai gak yg nk komen dekat blog dia .. err .. ko kan otai .. he33

    ~ Dapat idea nk wat n3 pasal ni tapi tahap kemalasan tengah melanda

    ReplyDelete
  2. baik en mario..... :p

    sokong wachak otai2 mmg selalu mcm tu kan kan? hahaha

    ReplyDelete
  3. same la komen mario pn macy xtau na bls pe. hik3


    at tlalu bz xsmpt na rep smua. huhu

    ReplyDelete
  4. Salam ?

    Selamat Berhari Minggu la Yer?
    Hehehe ?



    saje boh ?, nak suh jwb gak komen neh :P

    ReplyDelete
  5. jgn malas2....sila rajin....bushhh...sushh...cepat berblog..ehheh

    ReplyDelete
  6. @wachak

    aku tak g blog dia...ekeke malas... ko ulas la weh...

    ReplyDelete
  7. @Miss ...

    otai2 mmg selalu...cuma aku je camtu tp mukan otai...ekeke

    ReplyDelete
  8. @Cik SHiNJU

    salam...
    yela...slmt berhari minggu...
    hohoho
    ok ok...ekeke byk betul soklan dia...wakaka

    ReplyDelete
  9. Aku pn tak tau nak komen ape entry ko ni... Tp aku komen gak akhirnya.. Huhuhu...

    Rio balas: Hehehe..

    ReplyDelete
  10. bila ghairah dah mencanak balik ... lu reply lerrr, keh3x ... hamboyzzz wachak hahaha ((tetiba tringat kes dulu2 kala psl blog encik ben))


    >>____<<

    ReplyDelete
  11. dengar kata wachak...

    hailah.

    si ben tuh. aku pon slalu komen romen page dia.

    haram nak balas.

    jual mahal ye lu..

    bak kata frodo surti tejo tuh..
    gua tunggu ghairah lu datang.

    ok.. chow~

    ReplyDelete
  12. aku tak tinggalkan komen di sini.

    ReplyDelete
  13. @NiNa'
    hoho...
    tak tau nak balas apa...ekeke

    ReplyDelete
  14. @Jo Qusary

    sib baik aku tak balas apa2...ekeke

    ReplyDelete
  15. ade mase bls lah komen~ kalo bz cam mane gaya nk bls... berblog utk suke2 ja bg aku.. ko lak??? hahaha

    ReplyDelete
  16. gayah...
    aku pun...saja nak ngarut2...hhehe

    ReplyDelete

komeng