Our social:

Friday, November 12, 2010

viva elite edisi eksklusif dilancar

sebab ada keyword yang masuk, terpaksala aku buat satu n3 khas untuk peminat2 kereta viva edisi khas exclusive.ini bukan iklan untuk perodua...aku tak dapat free pun viva ni...tapi kalau dapat free kan best kan...ekeke

aku tengok2 sesuai untuk perempuan yang keluar masuk parking 4 5 kali...haha

nak senang...klik kanan dan open new window or new tab...sebab banyak cerita dan gambar2 best.Semua berita ada gambar2 tersendiri...cayuk cayuk untuk web2 kereta ni... credit untuk dorang

amik masa 20 minit tau aku cari berita2 ni...






klik gambar atas untuk berita dari prodas

lain2 berita dan gambar




klik gambar atas untuk berita dari kereta.info

klik gambar bawah untuk berita dari metro





klik gambar atas untuk berita dari autoworld

klik gambar bawah untuk berita dari wemotor

19 comments :

  1. Cantik... kalau dibuat besar sikit mcm honda jazz.. lagi meletup !

    ReplyDelete
  2. yup!!agree ngan a.samad jaafar

    ReplyDelete
  3. Smart..tapi x minat..enjin kuasa cipot..xleh Vroooooooommmmmmmmm :p

    ReplyDelete
  4. waktu2 gawat cmni..baik pakai keta cmni je..asalkan anggun

    ReplyDelete
  5. sesuai untuk gadis² elite...heehhee...mampu pakai ni...ekeekekek...^^'

    ReplyDelete
  6. nak beli bole tak ?? tapi mario bayarkan?? hehehe

    ReplyDelete
  7. kecik comei je.. seswai la untuk pempuan.. tambah skirt ngan tukar colour je pun.. cehh.. tetap design yang sama.

    ReplyDelete
  8. x cantek!!!
    honda accord gak cantek!!!
    hak3

    ReplyDelete
  9. keta kecik rega nya mahal lak ... hu33

    ReplyDelete
  10. jom singgah kat ko orang ni singah balek yer

    ReplyDelete
  11. haah la..cantek2..suke2..aduii bila la nak ada kete sendiri huwaaaaaaaaa!!

    ReplyDelete
  12. boleh klik aje la.. ada kancil ni pun dah seribu rahmat...

    ReplyDelete

komeng