Our social:

Sunday, November 14, 2010

takde apa lagi dah...

hari ni hari ahad...still takde apa2 nak citer...esok baru ada...itu pun sebab nak ucap selamat menyambut aidiladha...eh...tapi tu hari selasa baru bole tulis...alahai...... abis esok nak tulis apa...? ooooo...
esok senin...bole tulis pasal nuffnang kot...tapi malas la...bosan dah aku...walaupun semua tempat iklan aku ni BE aku malas nak tulis apa2 pasal nuff...

eh...korang ada kawan tak...mestilah ada kan...tapi korang ada tak kawan yang kalau borak2 tu siap dgn tangan2 dia gerak...macam karam singh jugaklah...atau ada tak yg kalau berbual suka pegang2 sentuh2 peha or tangan korang...

eh,,,kalau review iklan2 be aku ni pun best jugakkan...tapi apa aku nak review pasal makeup olay tu ek...ok ...kensel...

sana sini orang sibuk dengan nabil curang tu...byk blog2 buat citer pasal tu... aku mmg bosan pun dgn dia so...takyah citerla ek...

macamna dengan ac mizal dan gelang dia?ok...dah jadi kes pulis...kita stop kat situ je...

sukan asia dah start tapi satu game pun aku tak tengok...macam tak meriah je ek... ke aku yang ketinggalan?

politik memang membosankan...mmmmm

eh...aritu aku main boling...arghhh... malas nak citer...

====================================================

camnila kan...kalau berborak...mcm2 topik bole keluar...tapi susah nak cari topik bila nak tulis entry....pelik...

6 comments :

  1. ko paste je lagu yg best2 pun ok gak..bley gak aku tambah koleksi lagu2 best yg aku tak tau hehehe

    ReplyDelete
  2. salam mr mario..awe datang singgah..dari tempat kerja menebeng kat sni

    ReplyDelete
  3. IM suka ikut perkembangan politik dan sesekali berjuang bersamanya kerana politik akan menentukan masa depan anak-anak hari ini.

    seperti juga kita yang ditentukan oleh iklim politik masa mak kita muda dulu..

    tidakkah risau melihat persekitaran kita yang semakin tenat dan hiruk pikuk dengan masaalah?

    ReplyDelete
  4. jom masuk contest aku kalo takde citer...

    ReplyDelete

komeng