Our social:

Tuesday, November 30, 2010

tak malu...

ada sekali aku nak keluar pergi jalan2, lepas keluarkan keta aku... anak aku pun tutup le pintu pagar, masa dia nak tutup dan kunci tu..aku dah perasan sekor anjing hitam bulu tebal tiba2 datang dan terus masuk rumah jiran aku...aku tengok anjing tu macam tak betul je tapi aku diam je ...perati je kat side mirror aku...tiba-tiba...
dia kuar dan terus ke arah anak aku... anak aku jerit...aku pun marahle anjing tu...dari dalam keta je...tiba2 anjing tu buat tak tau je...eh...melampau ni...aku keluar...hempas pintu keta...jerit kat anjing tu suruh belah sebelum aku naik hangin .... anjing tu stop...pandang aku...aku jerit lagi suruh belah..kuat aku jerit...aku dah tak peduli lagi...sampai aku rasa nak terajang dah anjing tu...tapi anjing tu buat dek je...kurang pendengaran agaknya...pandang aku...senget2 kepala...kedip2 mata mintak simpati agaknya...pastu belah tekedek2 je aku tengok...

anak aku cepat2 masuk keta...aku pun...terus bawak keta...rupa2nya...jiran2 aku seme dah keluar...pelik agaknya dengar jeritan aku tadi....siap ada kakak tu...urut2 dada...terperanjat agaknya...aku pulak yang malu...

dalam keta...aku pun tanya le anak aku... malu tak ayah jerit2 tadi... ayah dah malu dah ni...anak aku jawab... tak ah...
apsal lak tak malu...?aku tanya lagi... anak aku cakap... ayahkan hero... buat pe nak malu...

mmmm... mata masuk pasir tibatiba....

24 comments :

  1. hehehehe...hero kepada anak..hehe..
    rio..ko malu tak lagi ni??hehe

    ReplyDelete
  2. ehehhe...anjing tu lapar la kot...siap buat muka simpati lagi..ekekeke...^^'

    ReplyDelete
  3. Demi org kte syg, lupa diri jap kan.. Mesti anak ko igt smpai bila2...

    ReplyDelete
  4. ha3...cam harem...hero katenyer jerit2 kat hanjeng...kot aku dah sesah ko dengan penyanyu mengacau jerk nk layan tv

    ReplyDelete
  5. alolo...nomeinyew...hehe...budak2 x pandai menipu...

    ReplyDelete
  6. pasal tadi ye pssttt!! ahaha saya de upload video cikgu panas berpacaran tu then cikgu dah claim kat u tube, pastu u tube off account u tube saya then google pening sikit jd sekali dgn acount blogspo saya kena, tapi nasib ada balik

    mrh cikgu tu ye sbb sy upload video dia sekali lg heheh

    ReplyDelete
  7. Wah...mata masuk pasir erk? x tipu ker nih? :P Mmg patot pun anjing tu kena jerit..kang jadi ape2 kat anak hero tu sape yg susah? Herooo jugak :D

    ReplyDelete
  8. bagusnya anak..mata masuk pasir tu terharu nangis ya...

    ReplyDelete
  9. ceh terharu la tu anak kau puji..hehe..
    best ke wei ada anak??
    soalan tak leh blah

    ReplyDelete
  10. malu tu dah transform jadi bangga kan rio..
    yeah, bangga tu anak puji bapaknya hero!

    ReplyDelete
  11. bagus jawapan anak>> ayah kan hero... (^___^)

    ReplyDelete
  12. gagahnya mario...hebat!
    ayah kan hero ...

    ReplyDelete
  13. hahahha.. lawok aku baca..:D
    terharu punya cukup..:D

    ReplyDelete
  14. eleh2 dandan masuk pasir..ko nanges kan rio?? terharu hehehe ;)

    ReplyDelete
  15. rasa2 ni kali kedua n3 ko ada citer mata ko masuk pasir. yg first ari tu ko layan citer hindustan ~ 'mann'

    ReplyDelete
  16. hahahahaha..aku terpaksa tahan gelak dan senyum sebab ada orang kat meja tetamu nih...maunya diorang ingt aku mereng lak nanti kan...

    tapi siye mmg lawak...hehehahahah

    ReplyDelete
  17. bagusnye anak.. "ayahkan hero".. :D

    p/s : lady ingt mario muda lagi, x kawin lagi.. hehehe.. silap paham rupenyer.. dah tua :P

    ReplyDelete

komeng