Our social:

Saturday, November 27, 2010

software auto entry writting untuk blog

wahh...kalau ada software yang cenggini harap dpt pass kat aku eh... aku nak yang bole tulis n3 secara tetap...set kan 2 jam sekali dia akan tulis secara sendiri... topik dia pilih sendiri... aku nak baca2 je... best best

12 comments :

  1. salam...
    ader je...5 jam sekali la weh...
    bro mario ..nk tya ...cam ner nk buat eh...nk letak...add nuffy kt sblh kiri tu...canggih la...plsssss ajakan...

    ReplyDelete
  2. riooo..tah pape..heheheh
    klu cegitu..
    software tu la blogger..bukan ko..hahaha

    ReplyDelete
  3. bapak gile semua nak senang je kan??
    haha

    ReplyDelete
  4. kalo ada aku pun nak rio.. senang la kalau macam tue.. tak payah susah2 nak pk.. hahha.. nanti pass kat aku ok..

    ReplyDelete
  5. ada la bro..
    tapi lau x salah aku pasal yang set 2 jam skali tu x pasti lak aku.. ekekeke

    ReplyDelete
  6. kalo ada cmtue, sy nak la. snang keja

    ReplyDelete
  7. hakhakhak..skali dia tulis pasal ko yang tak senonoh..padan muke..

    ReplyDelete
  8. hahahaha...ni mesti ko busy sangat ni kan bro?ekekek...^^'

    ReplyDelete
  9. Tul tu Pencacai Alim. Skali dia mengumpat ko tiap2 hari, makin up la trafik ni, an makin terbongkar rahsia mu.. Huhuhu...

    ReplyDelete
  10. umpama mimpi dalam mimpi ler nk dapat sofware cam tu

    ReplyDelete
  11. ahaha tak boleh blah komen nenek moden tu...software tu le blogger hehehe

    ReplyDelete

komeng