Our social:

Friday, November 19, 2010

Selamat bercuti sekolah

yeay...best bila sampai cuti sekolah ni...walaupun aku bukan budak sekolah yang kiut...eh silap...dulu masa sekolah kiut jugak...ekeke sekarang dah tua...adoi...tak kiut lagi le...engsem je...haha aku bukan apa...masa cuti sekolah ni lah...
jalan tak jammed...bole pegi keje lambat sikit...tolak masa jammed tu dah bape minit dah kan... tapikan...yang dah beranak pinak...kena juga pikir aktiviti tuk dorang... tu yang pening tu...takan nak suruh ngadap lappy ari2...

aku takde rcgn cuti yg heavy2 pun...sekadar nak pegi PD pastu balik kl je...kena simpan cuti...tahun depan nak cuti pjg...

tak sabar nak tunggu anak2 buah balik kampung...dah lama tak buli dorang...rasa mcm nak ajak lawan futsal je dorang tu...selalu nk kutuk2 team liverpool aku...huh!

walau apapun rcgn percutian tu...kalau bawak keta...hati2la yer...peringatan untuk aku jugak ni...

errr...dak2 SPM belum cuti lagi...study!study!

24 comments :

  1. budak2 cuti skolah....aku pon nk cuti gak r...nk berjimba....PD??? ape barang, tu tempat aku berak jerk...ga3

    ReplyDelete
  2. huhu..bestnyer budak2 da start cuti sekolah.. nih yg jelesss.. rasa nak kembali ke zmn sekolah jerk..haha

    ReplyDelete
  3. A'ah kan.. AKu pun rindu zaman skolah. Time cuti rasa nk lompat2 suka sgt. Dh dewasa ni, takde makna nk lompat2 dh. Huhuhu....

    ReplyDelete
  4. owh..time ni la aku bole wat drift kaw2...muahahahahaaaaa

    ReplyDelete
  5. best jugak time cuti sekolah..
    leh rehat sikit..
    x byk keje kat office.. :P
    sebab semua budak skolah cuti.. yessss.. :P

    ReplyDelete
  6. Boring lah duduk rumah taktau nak buat ape.. Asyik menghadap lappy jeerr.. Haishhh

    ReplyDelete
  7. bro...dak2 u pun dah cuti...
    ehh...dea yg exam g...
    tp sy dh cuti...hehehe

    ReplyDelete
  8. alahai...teringat zaman² sekolah dulu..asal cuti sekolah aje melompat² macam kera kat dalam kelas sebab seronok..ekekekke..^^'

    ReplyDelete
  9. bro...x paham la..
    tapi layout dah tukar wlawpun nmpak sama..
    2 layout basic punye...
    ag pun entry ditaip dkat WLW...
    sudah pening lah....

    ReplyDelete
  10. cuti skolah...jln x jam sgt..yeay

    ReplyDelete
  11. aku dah takdek cuti cuti sekolahnya la hai..

    ReplyDelete
  12. seingat aku la, aku pon agak2 kiut jugak masa jd budak sekolah dulu.. hahha.. bestnye jd bdk skolah, bole cuti panjang.. haish!!

    yg penting.. YNWA.. kekekek..

    ReplyDelete
  13. kebetulan, aku baru je balik drpd PD nie...

    ReplyDelete
  14. singgah t/hari bro mario...slamat bercuti sekolah tapi yang keje kene keje jua ekekekekkekeke

    ReplyDelete
  15. klikkan pada nuffy 2 ads kat sini bro...

    ReplyDelete
  16. mane chatbox ko kat sini ekk??

    aku da cuti gak ni..lallla~
    bhahha..ko suke buli budak gak ey..

    ReplyDelete
  17. PD je rio? Bawak la tempat2 menarik yang lain plak.. Yang penting hati2 memandu ke mana pun destinasi yang dirancang kan.

    ps: aku baru bleh on9 nie. hard disc rosak.. hahha..

    ReplyDelete
  18. yeyeh!! cuti sekolah!! hehe...
    rio..nak ikut g PD gak..huhu

    ReplyDelete
  19. budak2 spm lom cuti weh..aahaha..
    aku ne masih kene duk kantin lg..

    ReplyDelete
  20. @Miss ...

    ada le weh...hehe...ko je perasan mende ni...

    ReplyDelete
  21. @~capRIAnne~

    tak taula sis...tapi mungkin problem kat dia punya rss feed...tu yg tak dpt nak kesan any update...

    ReplyDelete

komeng